księżniczka ja też twierdziłem że sie nie boje wysokości:) ale jak popatrzyłem w dól 600 metrów jak byłem w górach to jednak przypomniałem sobie ze za dzieciaka bałem się wysokości i ten strach powrócił. Poza tym wysokości też się boje jak siedzę na czereśni wysoko i wpieprzam czereśnie w lecie:P bo wiatr kołysze tak bardzo:)
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
No, ja byłam w górach, nie wiem, na ilu metrach, a jednak wysokości się nie bałam:)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Ja mam lęk tylko przed wysokoścą ''otwartą'' ,czyli np. stojąc na dachu wysokiego bloku, bez zabezpieczenia etc.. jesli jestem w gorach isą barierki, lub tez ich niema a stoją z daleka od krawędzi to lęku nie mam : )
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
a ja mam lek jak cos jest za wysoko mnie ;x .. np w jakims duzym kosciele takim abrdzooo duzym, to jak stoje na srodku, to umieram.. przy scianie moge stac, czuje sie bezpieczny.. jak byłem maly balem sie z tego powodu chodzic do kina ;p
Każdy się czegoś boi...
Co mnie przeraża?
Myśl, że ktoś z rodziny mógłby umrzeć... Tak, a myśl o własnej śmierci nigdy mnie nie przerażała... Nie lubie być sama w nocy w domu, bo mam zbyt bujną wyobraźnię. Boję się, kiedy oglądam horrory, boję się również, choć nie tak panicznie, spotkania z istotami zza światów. To tylko kilka z tych rzeczy...
Ale wiecie co? Lubie się bać;)
Lubię czuć ten dreszcz;)
_________________ ... That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore...
Boję się kurczaków ;x. Strasznie się ich boję i moich zwidów czasem też ;D.
Boję się, że coś jeszcze będzie nie tak i będę tu siedzieć do usranej śmierci. Ale z drugiej strony boję się tego normalnego życia i tego, że będę sama ;x.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum