Czy uważacie historie o nim opowiadane za prawdzie? Ja mam mieszne uczucia i strasznie zżera mnie ciekawość, chciałbym wiedziec jak to naprawde jest. Tak planuje sobie że jak będe stara to sie wybiore na taki rejs statkiem w sam środek Trójkąta Bermudzkiego i zobaczę czy cos tam jest.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
A, ja nie wiem. Nie zastanawiałam się nad tym nigdy. Ale jestem za dużym tchórzem, więc pewnie się tam nigdy nie wybiorę, bo się boję, że umrę;) Nawet, jeślibym nie wierzyła w ten cały trójkąt.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Tak planuje sobie że jak będe stara to sie wybiore na taki rejs statkiem w sam środek Trójkąta Bermudzkiego i zobaczę czy cos tam jest.
Zobaczyć raczej nic tam nie zobaczysz. Myślę, że są to jakieś załamania skalne głęboko pod powierzchnią wody i powodują one różnego rodzaju wiry i problemy z nawigacją.
Myślę, że są to jakieś załamania skalne głęboko pod powierzchnią wody i powodują one różnego rodzaju wiry i problemy z nawigacją.
Ale nie wspomniales ze w trojkacie zdarzaly sie takze katastrofy lotnicze.
A wiec beda ( zakladajac ze to prawda ) to albo jakies wyjatkowe wyladowania elektromagnetyczne, zaklocajace prace wszelkich urzadzen albo zapadanie sie podziemnych jaskin czy gor, co powoduje wielkie fale i zatapia statki, czego przykladem moze byc USS Cyclop. Oczywiscie to tylko moje domysly, ale zawsze mozna pogdybac :P
_________________ Jak to dobrze, że mamy moderatorów
Mi sie wydaje, ze to tylko poprostu jedyne takie miejsce gdzie spotykaja sie wszystkie rozne jakies tam fale magnetyczne etc. Nie wiem jak to inaczej nazwac, ktore na siebie odzialowuja i tworza roznego rodzaju "spiecia"...Nie wierze w to co niektorzy twierdza, iz ma to wplyw poprzez kosmitow..heh
Ja mam mieszne uczucia i strasznie zżera mnie ciekawość, chciałbym wiedziec jak to naprawde jest. Tak planuje sobie że jak będe stara to sie wybiore na taki rejs statkiem w sam środek Trójkąta Bermudzkiego i zobaczę czy cos tam jest
Wiesz gadam zawsze to samo wszystkim ;D ale jak bede stara ;D bo jak mam tam zginąc to szkoda mi zycia za młoduu ;D
Cytat:
Zobaczyć raczej nic tam nie zobaczysz. Myślę, że są to jakieś załamania skalne głęboko pod powierzchnią wody i powodują one różnego rodzaju wiry i problemy z nawigacją
PIerwsze wzmianki o tym są juz w dzienniku pokładowym Kolumba. zaobserwował on tak zwane zjawisko "białej wody" wszyscy co mieli stycznośc z tym tak gadają xD
Ja osobiście wierze ;D i ciągle dreczy mnie jedno pytanie ;D Zakładając ze jest tam tak jak jest to czy statki i samoloty omijają ten trujkąt między tymi wyspami czy co?:D
_________________ [color=lightblue] [b] Sprzedam:
kilo myśli
kilo uczuć
kilo trzydzieści namiętności
pół kilo pokusy [/b] [/color]
Hmmm:) kreci mnie to tak samo jak to co jest po śmierci:)
więc kiedyś chyba tam się wybiorę:) i albo dowiem sie co to jest tak naprawdę ten trójkąt albo dowiem sie co jest po śmierci:)
2 pieczenie na jednym ogniu:)
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
Musiało by mi się na prawdę nudzić, żeby się tam wybrać :P. Bliżej mnie też są ciekawe rzeczy :>
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
Oglądałem już parę filmów na temat właśnie owego trójkąta. Bardzo mnie to ciekawi, w każdym z filmów był poruszony temat o tym, że samolot świecił się na zielono. Ale czemu to nie wiem.
Wg. badań pole magnetyczne Ziemi jest w rejonie trójkąta dość słabe niż w pozostałych miejscach Ziemi,a cogorsza ciągle zanika! ;/ Ale nie wiem czy trójkąt to prawda
Podobno wszystko zaczęło się od eksperymentu marynarki z Filadelfii...
_________________ Czekałam...nie przyszłeś
zawierzyłam...dałeś mi zwątpić
kochałam...a straciłam
Płakałam...po tobie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum