kiedys szłam z tatą i tata do mnie krzyczy:
"Szybko, patrz tam!"
"Co????"
"Słuchaj normalnie widziałem ufo, nad tymi blokami było takie wielkie cygaro, tylko chwilę i znikło"
"Przeeeestań, zawsze lubisz coś wymyślić"
"Ale ja nie żartuje!"
Później zastanawiałam sie nad tym, bo w końcu niektórzy ludzie mają dar widzenia latających talerzy, w tym wypadku talerza w kształcie zeppelina (podobno jest taki rodzaj UFO xD ). Tylko że są to poprostu przewidzenia... Ja bym raczej tego nie zobaczyła... Bo to było podobno przez chwilę, leciało i znikło. Tata mówił że miało z ok. 50 metrów... D
_________________ Mod - wróg. User - ofiara. Więc nie zadzieraj z nim bo jest zawsze wściekły!!!
twój tata mógł mieć sporo racji. UFO porusza sie z niesamowitą szybkością, wyprzedza ludzkość prawie we wszystkim. Szczególnie ma kształt elipsy. Potrafi zawieszać sie w powietrzu i ruszyć z niewiarygodną szybkością. Najlepszym przykładem są te 4 filmiki. Dwa w Nowym Yorku i jeden w Londynie i jeden w Chinach
I wątpie żeby na ziemi istniało coś takiego zrobione przez ludzi. Ludzkość nie wymyśliła jeszcze machiny która mogłaby sie pozostać w zawieszeniu. Zauważnie szybkość Ufo w Londynie, jak gładko odleciało.
Ostatnio zmieniony przez matil16 Nie 03 Lut, 2008 22:52, w całości zmieniany 1 raz
Ale te filmiki to nawet nie są zabawne :P
Zastanawiam się czy są ludzie którzy po ich obejrzeniu w cokolwiek uwierzą
ŻENADA
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
ha ha... na tych dwóch pierwszych filmikach ktoś wypuścił jakąś rakiete z okna wieżowca... a to 3 i 4 to nawet prawdziwe... zaskoczylo mnie to w Londynie co tak nagle szybko polecialo... :O
_________________ Mod - wróg. User - ofiara. Więc nie zadzieraj z nim bo jest zawsze wściekły!!!
[quote="matil16"]twój tata mógł mieć sporo racji. UFO porusza sie z niesamowitą szybkością, wyprzedza ludzkość prawie we wszystkim. Szczególnie ma kształt elipsy. Potrafi zawieszać sie w powietrzu i ruszyć z niewiarygodną szybkością. Najlepszym przykładem są te 4 filmiki. Dwa w Nowym Yorku i jeden w Londynie i jeden w Chinach [/quote]
Hahaha... padam normalnie!!! a skad taka informacja???? bez obrazy, ale nie wiesz, ze niektorzy maja ciutek bujna wyobraznie???
nie mowie, ze nie wierze w UFO. w calym wszechswiecie jest mnostwo galaktyk (nie wiadomo ile), w kazdej galaktyce jest mnostwo gwiazd (nie namy rowniez wartosci ile), sporo gwiazd ma swoje uklady planetarne (uklad sloneczny nie jest jedynym). w podsumowaniu samych planet moga byc miliony i wielkim cudem by bylo, gdyby to wlasnie tylko na ziemii rozwinelo sie zycie !!!
niewiem czy chciałoby sie robic ludziom komputerowo te latajace talerze, może i tak, ale niektore wygladaja wrecz prawdziwiei strasznie tajemniczo... Znalazlam jeden filmik na youtube, jak jakies dziewczyny na sznurku trzymaja taki dmuchany statek a on unosi sie w powietrzu... (miał może ze 3 m śr.) <lol>
[quote="bartek-scotek"]ahaha... padam normalnie!!! a skad taka informacja???? bez obrazy, ale nie wiesz, ze niektorzy maja ciutek bujna wyobraznie??? [/quote]
No sory ale ja przeczytałem wiele książek w sprawie UFO, i do tych moich słów które zacytowałeś naukowcy są jak najbardziej zgodni
Ostatnio zmieniony przez matil16 Pon 04 Lut, 2008 20:28, w całości zmieniany 1 raz
ja bym chciała zobaczyć taki latający obiekt... i żeby tak gdzies wylądował... ale by było tajemniczo. już kilka razy widziałam coś dziwnego na niebie, było małe, odbijało światło i powoli leciało ale to napewno były jakieś samolociki... :P
w dziejach ludzkości najbardziej znaną katastrofą UFO była katastrofa która miała miejsce w Roswell (USA, 1947r.), i kazdy ekspert może potwierdzić że ta katastrofa miała miejsce po głębszym zbadaniu tego tajemniczego "wydarzenia"
Ostatnio zmieniony przez matil16 Pon 04 Lut, 2008 21:58, w całości zmieniany 1 raz
[quote="bartek-scotek"]tez sie troche naczytalem, ale tak na prawde nie ma na to zadnych dowodow :(
[/quote]
Racja, większośc filmów i zdjęc to FAKE, chocby słynne zdjęcia UFO nad Haiti.
Co do samego UFO jest taka jedna strefa w Meksyku, gdzie regularnie dochodzi do kontaktów z humanoidami, Obcymi jak i innymi stworzeniami lotnymi i ziemnymi. Ostatnio przeczytałam raport na temat projektu SERPO. Jeżeli jest on prawdziwy, możemy miec pewnośc co do Obcych, regularnie nas odwiedzających. Natomiast według Borysa "Marsjańskiego dziecka", popularne Szaraki są złe i nie powinniśmy wyrażac chęci poznania ich, gdyż Oni nie działają w pokojowych celach, tylko w badawczych, traktując nas jak króliki doświadczalne.
_________________ [b]Gdyby nie było tylu głupców, mądrzy nie mieliby takiego sukcesu...[/b]
[b]-Masz świetne podejście do dzieci !
-Lubię to, skąd się biorą...[/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum