Nie wiem czy dobrze robie pisząc to tak publicznie ale coż...
Mam przyjaciółke...
Ona ma problem a jak kopletnie nie wiem co mam jej poradzic...
Ona ma opinie ze tak powiem troche rozwiązłą...
Ale ona taka nie jest...
Ludzie ją źle oceniaja...
Ostatnio byłyśmy na osiemnastce naszej koleżanki...
Ona sie upiła... Zrbiła coś strasznie głupiego... Ale wolałabym nie pisac co to... Prosiła o dyskrecje...
Do naszej klasy chodzi chlopak... Bardzo jej sie podoba... Od zawsze chyba... Ale ostatnio coraz bardziej... Problemem mojej koleżanki jest to że ona chciałaby jakoś zbliżyc sie do tego chlopaka... Chciala by z nim byc... Ale on jak i chyba cala klasa oprocz mnie uwaza ja za co tu duzo kryc niewyzyta nimfomanke... Ona potrzebuje bliskości i czułości dlatego jest taka naiwna i daje sie przytulac i całowac kazdemu chlopakowi ktory zdobedzie sie na odwage... Ona tego bardzo zaluje... Tej sytuacji na iprezie po ktorej na pewno wszyscy maja ja za ****
Wczoraj spytała mnie co moze zrobic żeby zblizyc sie do tego chlopaka... Zeby zmienic swoja reputacje w jego oczach...
Koleś jest fajny i sadze ze wart mojej przyjaciolki... Zapewnil by jej to czego ona potrzebuje...
Co ja mam jej poradzic?? Co ona moze zrobic w takiej sytuacji... Ja kąpletnie nie wiem... A jestem jej przyjaciółką i chciałabym poradzic jej coś sensownego...
moim zdaniem, to ona powinna przejść "metamorfozę", że przez najbliższy czas żadnych wyskoków, potknięć, zadnych błędów, sszyscy mają to zauważyć, a ty powinnaś jej w tym pomóc. poprostu Stop! koleś ma zauważtyć, że nie jest taka poje*** jaką za nią wszyscy mają
Trudno będzie zmienić jego opinie.
Ludzie już tacy są, że ślepo wierzą w to co im ktoś powie, co nie zawsze okazuje sie prawdą. A gdy jeszcze dostaną mały dowód na to, że to jednak prawda...
Gorzej jest później zmienić to zdanie.
A to jak zachowała się na tej imprezie, potwierdza tylko, że jest ona mało odpowiedzialna.
Wielu ludzi potrzebuje ciepła, zrozumienia, miłości itd., ale robie takich rzeczy nie da jej poczucia zrozumienia itp.
Niech próbuje, bo zawsze jest nadzieja, że się uda. Musi jednak pamiętać, że takich rzeczy sie nie zapomina. Nawet jeśli to tylko plotki.
Zawsze może mieć do niej mniej zaufania...
W każdej legendzie jest ziarenko prawdę dlatego poradził bym jej by zachowała upust na imprezach i nie pokazywała po sobie ze jest taka jak mówią o niej a jeśli chodzi o faceta uważam ze jeśli nie ona ktoś z jej znajomych albo ty powinnaś z nim pogadać od tak zwyczajnie i w pewnym momencie umiejętnie wypytać co on o niej myśli byś wiedziała w jakiej jesteście sytuacji :-)
_________________ Najpierw jesteśmy ludźmi, później narodami
wszyscy maja za *** bo pewnie taka jest... no wybacz, ale jak panna na kazdej imprezie klei sie do kazdego typa ktory do niej zagada to cos musi byc.
niech sie troszke zmieni, i zacznie z nim krecic
_________________ Bialo-czerwone pasy, wiesz co to znaczy
Cracovia Krakow, nie trzeba tłumaczyć,
Bo kpie sobie z zycia, i smieje sie ze smierci. (?)
A ja myślę, że powinna porozmawiać z nim, powiedzieć jak boli ją opinia "puszczalskiej"...
_________________ ... That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum