PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
co o tym mysleć...?
Autor Wiadomość

bigos
niemowa

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 17:49   

Ok postaram sie tak zrobic :) ...a macie jakies inne moze rady ??

[nie]tykalna 
licealista
Mała Lady Pank.

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 18:48   

Nie odzywaj się do niej przez jakiś czas. Udawaj, że Ci na niej nie zależy. Rzuć jakiś kontrowersyjny opis na gg, jakiś buziak. Jeśli się odezwie- zależy jej ; ]
[color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;

[color=#808080][/color] 
[/color]

Inniejsza 
technik
Wredota

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 19:01   

Wiesz, co znaczy nie nazucac sie? To zastosuj to w praktyce. Bo ja na miejscu tej laski tez bym miala dosc. Czasem przez przypadek się komp wylączy, a gorączka mnie bieze jak dostaje wiadomosci "dlaczego zniklas" itd.

A props. Gratuluje dobrego pomyslu na temat. Żal.pl
gdzie abstrakt zlewa się z konkretem,
krzyk zamiera w ciszę,
a śmierć przedłuża życie...

driopitek
noob

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 19:50   

Ja ci nie zabardzo poradze co w takiej sytuacji masz robic ale chyba powinienes pogadac z nia moze akurat jeszcze sie co do ciebie przekona :) Zycze powodzenia

Inniejsza napisał/a:
A props. Gratuluje dobrego pomyslu na temat. Żal.pl

Ty jestem pie******** dziewczyno :| zastanow sie co piszesz chyba macie to forum po to zeby komus pomoc a nie zeby go jeszcze bardziej zdolowac...tak wogole to teraz zal mi ciebie, ze piszesz takie bzdety. Oczywiscie ty jestes piekna, madra, ogolnie chodzacy ideal co nie ?? Zawsze wszyscy chca z toba gadac i wogole jestes super extra :/ Heh 15 lat a piszesz jakbys byla szalona 12, 13 :| Chyba ze dalej zostalas w tym okresie ??

Jeszcze raz bigos, nie przejmuj sie postaraj sie pogadac z nia o tym, wiesz nie jestes sam bo ja np. mam 17 lat a nigdy nie mialem dziewczyny :) wiec sie nie musisz martwic ;p

Malinka 
teściowa

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 21:30   

Cytat:
Wiesz, co znaczy nie nazucac sie? To zastosuj to w praktyce. Bo ja na miejscu tej laski tez bym miala dosc. Czasem przez przypadek się komp wylączy, a gorączka mnie bieze jak dostaje wiadomosci "dlaczego zniklas" itd.

ja mam to samo... potem muszę facetowi pisać po sto razy, że komp mi sie wyłączył...

driopitek napisał/a:
Ty jestem pie******** dziewczyno :| zastanow sie co piszesz chyba macie to forum po to zeby komus pomoc a nie zeby go jeszcze bardziej zdolowac...tak wogole to teraz zal mi ciebie, ze piszesz takie bzdety. Oczywiscie ty jestes piekna, madra, ogolnie chodzacy ideal co nie ?? Zawsze wszyscy chca z toba gadac i wogole jestes super extra :/ Heh 15 lat a piszesz jakbys byla szalona 12, 13 :| Chyba ze dalej zostalas w tym okresie ??

i kto tu kogo dołuje... wy faceci macie skłonność do przesady...
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."

Inniejsza 
technik
Wredota

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 21:55   

driopitek, skarbie. Ależ Ty jesteś bystry. Chodziło mi o samą nazwę, o nagłówek! Że mógł napisać cos konkretniejszego niż, co o tym myśleć.
driopitek napisał/a:
Oczywiscie ty jestes piekna, madra, ogolnie chodzacy ideal co nie ??
Dokladnie.
driopitek napisał/a:
15 lat a piszesz jakbys byla szalona 12, 13
A Ty zanizasz sie do pozimu osmiolatka :)

I zupelnie nie rozumiem czemu sie przejeles tak moja wypowiedzia skoro sam poszkodowany tego nie zrobil. Doprawdy zabawne...

** A Ty mu naprawde pomogles tekstem: Ja ci za bardzo nie poradze co masz zrobic. No maskara poporstu.
krzyk zamiera w ciszę,

bigos
niemowa

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 22:20   

Dobra chyba nie ma powodow do klotni...Moze rzeczywiscie, dla co niekorych ten temat nadaje sie na Zal.pl ale mnie to zbytnio nie obchodzi, poniewaz chce poprostu dopiac swego...a jezeli w taki sposob mi pomagaja (co niektorzy) to poradze sobie rownie dobrze sam :)

Tak po za tym, w tej chwili sam nie wiem co o tym sadzic, poniewaz jakies 3 godziny temu wbijam na gg i od razu pisze do mnie ta dziewczyna (pierwsza...). Wiec nie wiem, skoro by jej nie zalezalo to by nie pisala...w tej chwili sam zglupialem. Musze jeszcze dodac, ze na poczatku normalnie odpisywala, lecz dopiero po paru minutach zaczela tak wolno...Byc moze rzeczywiscie zasypuja ja wiadomosciami i nie nadaza kazdemu napisac...Nie wnikalem juz w to, poniewaz moglo tak byc, a wtedy miala by prawo sie zdenerwowac, ale dlugo nie popisalismy bo znowu oczywiscie gg padlo :/ i od tamtej pory juz jej nie bylo...

Inniejsza 
technik
Wredota

Wysłany: Nie 28 Paź, 2007 22:33   

bigos, trzeba byc dobrej nadzieji i czekac na rozwoj.

Sporostowanie: Zal.pl -> chodzilo o naglowek.
krzyk zamiera w ciszę,

driopitek
noob

Wysłany: Sro 31 Paź, 2007 20:20   

Badz dobrej mysli i tyle proboj, probuj moze ci wyjdzie :) jezeli bedzies umiejetnie gadal to nawet jezeli nie jest toba zainteresowana moze byc dobrze (wiem bo koledzy tak mieli :P)

Odpowiedz do tematu