Niech myślą i gadają co chcą mi to zwisa. Najważniejsze jest to abym to ja akceptowała siebie taka jaką jestem a nie inni. Kiedyś jak ktoś na mnie patrzył to myslałm "czy coś jest ze mną nie tak?" teraz myślę "pewnie jetem cudowna". Grunt to pozytywne myslenie o sobie.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Stawiam stówę że każdy napisze że nie przejmuje się opiniami innych. Kto się założy?
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
ja napiszę, że się nie przejmuje i właśnie tak myślę.
mieszkam w wiosce, która jest dosyć zacofana.
ostatnio przechodziły koło mnie dwie dziewczyny.
rozmawiały sobie i mijając mnie nagle jedna do drugiej mówi bardzo zniesmaczona patrząc na mnie: co to jest?!
a wszystko przez to, że miałam swoje duże okulary, no i jak to ja parę wisiorków, korali itp.
zwisa mi to.
ja jestem tylko sobą.
_________________ "czas, to poruszające się nierzeczywiste odbicie wieczności."
szczerze? sra mnie to... ubieram sie dla siebie, zachowuje sie tez dla siebie zebym ja sie dobrze czuł a nie oni... i opinia ludzi jak wczesniej wspomniałem mało mnie obchodzi
Kiedyś strasznie przejmowałam się opinią ludzi...
W tej chwili nie interesuje mnie co myślą o mnie inni, ponieważ nauczyłam się akceptacji i wobec siebie. Długo nad sobą "pracowałam" i jak na razie podobam się sobie...
(Nie pomyślcie, że jestem narcyzem... Bo oczywiście jak każdy mam kompleksy, ale nie przeszkadzają mi one... Lubię nieraz sobie ponarzekać. :oops: )
Ja mieszkam w małym mieście i ludzie też patrzą na mnie jak na nie wiadomo co, ponieważ ubieram się inaczej od wszystkich. Zazwyczaj to dziewczyny bardziej "zwracają" bardziej uwagę na moje ciuchy. Bo facetom to raczej nie przeszkadza
_________________ Dwanaście ciężkich szczerozłotych koron moją głowę zdobi. !
+
Kimi ga shinu toki ga watashi ga shinu toki <3
A nie mówiłem. Nie ma osoby która przyznała by się, że troszczy się o to, jak jest postrzegana przez innych i przejmuje się ich opinią. Każdy uważa że jest asertywny i niezależny. A w rzeczywistości - różnie to bywa. Nie myślcie że kogoś atakuję. Taka moja refleksja :p
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
eh..jak ja Wam zazdroszczę tego ze macie to gdzieś co gadają o Was inni.. Ja się zazwyczaj przejmuje, co prawda nie okazuje tego., ale ciągle myślę czy to co ktoś o mnie sądzi ma sens i takie tam
W dupie mam to co o mnie mwoia ludzie, zyję własnym zyciem ide własna droga i nie patrze na ludzi.Śmieszne byłoby dla mnie zyc dla kogos i dla opinni innych.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum