PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Przyjaźń między dziewczyną a chłopakiem
Autor Wiadomość

Lobacek 
niemowa

Wysłany: Sob 27 Gru, 2008 22:37   

Przyjaciółka to taka dziewczyna, gdy na nią patrzysz, to nie chcesz się z nią kochać. :D
Laleczko... przykro mi, ale my nie jestesmy przyjaciółmi :)

a przyjaźń jest mozliwa, bo mam takie koleżanki, na które zawsze mogę liczyc, a do łózka zaciągnąc bym sie nie dał :D

Laleczka 
widoczny
seksoholiczka

Wysłany: Sob 27 Gru, 2008 22:53   

[b]Lobacek[/b], nie mówiłam o Tobie, Głupiś!
Mówiłam o Piotrusiu.;D

Przyjaciel, to osoba, którą kochasz, ale taką miłością, jak kocha się brata czy siostrę.:)
[color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]

Księżniczka 
patafian

Wysłany: Sob 27 Gru, 2008 23:19   

[quote="Lobacek"]a przyjaźń jest mozliwa, bo mam takie koleżanki[/quote]
:|
przyjaźń =/= koleżanka.
[color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]

Paulina14 
przedszkolak

Wysłany: Sob 07 Mar, 2009 22:06   

Według mnie może istnieć przyjaźń między chłopakiem a dziewczyną. Ja sie przyjaźnie i nic innego z tego nie będzie xP
A niby czemu miałaby nie istnieć ?

Yuji Nishimoto 
początkujący

Wysłany: Pią 20 Mar, 2009 20:07   

nie jest powiedziane ze chlopak i dziewczyna sa stworzeni tylko jako para. ja mam przyjaciolki ale tez przyjaciol. i jakos daje sobie z tym rade xD nie jest powiedziane ze przyjazn dziewczyny i chlopaka jest nie prwdziwa chociaz niektorzy tak uwazaja... :rotfl:

ŁYSY_EK 
przedszkolak

Wysłany: Sob 21 Lis, 2009 02:15   

Moim zdaniem nie ma takiego czegos. Zawsze jedna ze stron będzie chciała czegoś wiecej, nie rzadko jest tak, ze po prostu to nie wychodzi na jaw, gdyz strona chcaca czegos wiecej nie chce spierdolic tej przyjazni. Miałem już tak kiedyś, straciłem przyjaciolke, teraz jest podobnie, ale nie będę tego drążył, żeby kolejnej nie stracić ;)

Edit.
Jednak jest mozliwa przyjazd damsko-meska. Raz jesli facet jest gejem, dwa jesli oboje nie widza w partnerze celu seksualnego ;) c

Księżniczka 
patafian

Wysłany: Sob 21 Lis, 2009 11:42   

[quote="ŁYSY_EK"]dwa jesli oboje nie widza w partnerze celu seksualnego ;) c[/quote]
oesu, naprawdę?
zaprzeczasz sam sobie.
[color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]

ŁYSY_EK 
przedszkolak

Wysłany: Sob 21 Lis, 2009 12:06   

Gdzie zaprzeczam? Wiadomo o co chodzi, dziewczyna jest brzydka jak noc listopadowa, facet szpetny jak goebbels. Mimo to doskonale się rozumieją, łączy ich wiele traumatycznych przeżyć, co tylko wzmocniło więź emocjonalna między nimi. Wydaje mi się Księżniczka, że się przypierdalasz tylko po to żeby sie przyjevbać. Wiadomo przecież o co chodzi.

Księżniczka 
patafian

Wysłany: Sob 21 Lis, 2009 19:51   

Przypierdalać, to ja się jeszcze nie zaczęłam : )

'Celu seksualnego' można nie widzieć w ładnej dziewczynie, dla Twojej wiadomości ; ) Nie każdy myśli ch**em i nie każdy traktuje każdej ładnej kobiety jako potencjalną kandydatkę do pójścia do łóżka : )
Moim skromnym zdaniem, sposób myślenia, taki jak Twój właśnie, jest płytki i w dość banalny sposób tłumaczy relacje, których się nie rozumie ; )

Odpowiedz do tematu