<spadł_z_krzesła> zacznijcie zadawać pytania typu "Jak oddychać" -.- nie ma książki pt. "Zawieranie znajomości" każdy człowiek jest inny, na każdego działają inne rzeczy, ja proponuje podejsc, zapoznać się, to sie chyba przyda....
[b]toledo12[/b], nie ciskaj się tak. A kolega ma rację, że twoje pytanie jest strasznie banalne; skąd mamy wiedzieć, kim jest ta osoba, co robi, jak często się widujecie itd? Nie napisałaś żadnych konkretów.
No i odpowiedź chyba sama się nasuwa, nie?
POZNAĆ JĄ.
_________________ "Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
wyruszyliśmy ratować świat
podejmując się niewykonalnej sprawy
porzuciliśmy rodzinny kraj (...)"
[quote="toledo12"]dzięki, że otwarłeś mnie na nowe myślenie...[/quote]
Tam przy nicku jest symbolik płci, wiesz? -.-
Skoro mało ze sobą gadacie, to albo zacznijcie więcej, albo dajcie sobie spokój. Skąd mamy wiedzieć, jakie relacje są między wami itd.
Nie unoś się tak, bo nikt tu na ciebie nie naskakuje.
o jejku <sciana> porażka..
nie da się czegos takiego zrobic jak zaprzyjaźnić z druga sooba od tak ...
aby była przyjaźń musi być wieloletnia znajomość...
bo przyjaźń, taka prawdziwa to jest najpiękniejsze uczucie.
_________________ "Bo widzisz my tu już dawno zatraciliśmy poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje się, ze tej różnicy nie ma..."
:x przyjaźn buduje sie latami. Przyjaźn to nie jest tak ze widzisz kogos na ulicy a podchodzisz "Cześć od jutra jesteśmy przyjaciółmi" według mnie mylisz pojęcie przyjaźni z pojęciem znajomości...
najpierw kochasz a dopiero potem sie przyjaźnisz?
To na czym chcesz budować uczucie miłości? Na wyglądzie partnera, nie znając go?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum