Czy w nią wierzycie?
Macie kogoś takiego, kogo jesteście pewni, ze was nigdy nie zawiedzie, że będzie z wami na dobre i złe, że was nigdy nie zostawi?
Wierzycie, że to jest wieczna przyjaźń?
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Pewności nie mam. Bo rzadko takowa jest. Ale wierzę, że tak właśnie będzie. Bo Ona jest jak swoja, takie moje drugie odbicie, nawet jak na mnie krzyczy to wiem, ze ma rację, nigdy nie zostawiła. Nawet teraz kiedy ma mnóstwo własnych problemów. Można by powiedzieć, że rozumiemy się bez słów. Myślimy o tym samym w jednym czasie. Zazwyczaj gdy o niej myślę, to zaraz dzwoni, albo odwrotnie. Nasze kłótnie to mnie śmieszą tylko ;p. Mam nadzieję, ze taka więź jak teraz pozostanie na zawsze.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
zaczęłam w to wierzyć dopiero jakieś 3 miesiące temu...
mam "Swoją" (^^,) na którą zawsze mogę liczyć, często wpadamy na te same pomysły, staramy ię sobie pomagaać :-) zanmy się już jakieś 10 lat xD jak byłyśmy małe ciągle kłóciłyśmy się o jakieś bzdury :P teraz fajnie do tego wrócić po tylu latach i pośmiać się z własnej głupoty ;DD
[quote="Magdaax33"]jak byłyśmy małe ciągle kłóciłyśmy się o jakieś bzdury :P teraz fajnie do tego wrócić po tylu latach i pośmiać się z własnej głupoty ;DD[/quote]
Miałam tak samo. I to jeszcze niedawno. Bo na początku gimnazjum strasznie po sobie jechałyśmy, bo obie chciałyśmy być najlepsze we wszystkim; ). A później wycieczka nas 'zbliżyła'. I już tak zostało.
Był jak cichy wiatr,
[/i]
wierzę w przyjaciela
tylko jakby czasami nie był taki chamski... :?
[ Dodano: Nie 03 Sie, 2008 14:48 ]
aaa Magdaax33 widzę, że tutaj też już wpadłaś
no więc w tą łajzę też bardzo bardzo wierzę :oops:
_________________ Część ciebie jest jak ogień
Chodź ze mną zabiorę cię wyżej
Jestem obiektem twojego pożądania
I cała twoja uwaga jest na tym skupiona
Nie przestawaj teraz
Bo się kołyszesz
Zabierz mnie gdziekolwiek pójdziesz
Jestem twoim snem gdy zasypiasz
Jestem sekretem który głęboko skrywasz
Powiedziałam nie
Jeśli chcesz to zabrać powoli
Złap to doskonale, teraz chodźmy
Razem dobiegniemy na show
[quote="butterfly"]Miałam tak samo. I to jeszcze niedawno. Bo na początku gimnazjum strasznie po sobie jechałyśmy, bo obie chciałyśmy być najlepsze we wszystkim; ). A później wycieczka nas 'zbliżyła'. I już tak zostało.[/quote]
tyle że Ty masz chyba łatwiej :P bo Jesteście w jednej szkole, a ja z tą moją jesteśmy rozrzucone w dwóch róznych miastach oddalonych od siebie o jakieś 3 godziny
[quote="zwariowana."]no więc w tą łajzę też bardzo bardzo wierzę :oops: [/quote]
ja w Ciebie też łajzo :buzi: i zmień swoje nastawienie ! :P
[quote]tyle że Ty masz chyba łatwiej :P bo Jesteście w jednej szkole, a ja z tą moją jesteśmy rozrzucone w dwóch róznych miastach oddalonych od siebie o jakieś 3 godziny [/quote]
Akurat szkoły nas dzielą. I pewnie będzie coraz więcej takich rzeczy. Studia, itp. No ale mam nadzieję, że relacje nigdy się nie zmienia.
Był jak cichy wiatr,
[/i]
Pewna 'na amen' jestem tylko 2 takich osób. I wiem, że ta przyjaźń nigdy się nie wypali. Moje dwie najlepsze przyjaciółki, Ula i Kala Znamy się od totalnego dziecięcia, jedna to sąsiadka, druga - jakaś daleka kuzynka ze wsi od mojej babci. Przez 19 lat jak żyje nie było jeszcze sytuacji, która by nas poróżniła.
Chociaż wole nie wojować już teraz z takimi zapewnieniami, bo kilka razy sie przejechałam, zwłaszcza na przyjaźniach z facetami, ale wiadomo, nie ma co gadać o facetach :P
Ale z dziewczyną też miałam taką sytuację, całe liceum przyjaźniłam się z koleżanką z klasy. Tak przyjaźniłam total max, wspólne picie, wspólne imprezy, żale, jak faceci, to koledzy, żeby można było na podwójne randki chodzić.. i co? szkoła się skończyła, każda poszła w inną stronę,a teraz sobie o niej przypominam, jak mi mignie na pasku gg, że jest dostępna. I to wszystko. Taka kolej rzeczy.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
A ja myslę, że przyjaźń może być tylko i wyłącznie wieczna. Przyjaźni niczym nie da się zniszczyć, nie ma takiej rzeczy. A pseudo - przyjaźń? Owszem... Kończy się, zadaje nam ból... Ale też wiele nas uczy.
_________________ ... That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore...
Nikogo nie jestem aż tak pewna na amen.
Swojego Piotrka znam jakieś dwa lata. Jesteśmy przyjaciółmi, wiem, że by mnie nie zawiódł i że zawsze mogę na niego polegać, ale czy to kiedyś się nie wypali, czy kiedyś pójdziemy w swoje całkiem różne strony tego nie wiem.
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Tak, jestem pewna 100% że prawdziwa przyjaźń istnieje i że jest osoba, którą mogę nazwać 'przyjaciółką do końca życia' , na amen. ;)znamy się jakieś 5 lat, miałyśmy lepsze i gorsze chwile. Ona często wyprowadzała się, przez co kontakt się urywał na jakiś czas. Zawsze myślałam, że to już koniec, ale kiedy zaczęłyśmy znów rozmawiać było jak wcześniej, a nawet i lepiej.
Jsteśmy podobne z charakteru, obie wiemy, kiedy druga z nas potrzebuje pocieszenie, ciepłego słowa, a kiedy po prostu czuć czyjejś obecności. Cieszę się, że ją mam, taka przyjaciółka to prawdziwy cud.
_________________ Deep in my heart, there's no room for crying,
but I'm trying to see your point of view.
Deep in my heart, I'm afraid I'm dying,
I'd be lying if I said I'm not.
Teraz mam.
Teraz mam osobę, z którą nawet nie musze rozmawiac. Wystarczy, ze mnie zobaczy zaraz zadaje pytanie "która" czy coś w tym guście, i obie wiemy o co nam chodzi.
Kiedys nie miałam takiej osoby.
Teraz jestem szczęśliwa --> zasługa mohjej nowej szkoły.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
Ja przyjaźnię się z moją byłą dziewczyną. Jest dla mnie jak siostra ja dla niej jak brat. Znamy się trzy lata. Krwi po rozpadzie związku napsuliśmy sobie co nie miara. Mieliśmy okres że po prostu nie potrafiliśmy na siebie patrzeć, a co dopiero gadać. Jedno miało pretensje ciągle do drugiego. Parę razy mało brakło, a byśmy zerwali kontakt, ale koniec końców obu stronom było szkoda i się trzymamy nadal. Już jest dobrze bo najgorszy z okresów przeminął
Na razie nie wierzę w wieczną przyjaźń pomiędzy chłopakiem a dziewczyną. Owszem mam kolegów, ale żadnemu nie ufam na tyle, by zwierzać mu się ze swoich uczuć itd. Co najwyżej o swoich uczuciach mówię mojemu. A co do przyjacółek to mam jedną taką, którą znam praktycznie od kołyski i się razem trzymamy. Wiem, że mogę jej powierzyć swoje sekrety i, że mnie nie wyda a będzie starała się mi pomóc
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum