PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
z najlepszego przyjaciela- największy wróg.
Autor Wiadomość

Girl'
niemowa

Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 10:10   z najlepszego przyjaciela- największy wróg.

kiedyś (czerwiec ub.r.) było 'kręcenie', mieliśmy się ku sobie. trwało to dosyć długo. podobno ja nie wysyłałam mu żadnych znaków, że mi się podoba. on wysyłał non-stop miłosne piosenki, chciał, żebym patrzyła mu się w oczy, łapał za rękę, gilgotał... zadawałam sobie pytanie, czy to zwykły przypadek, czy może mam dostrzegać głębszy sens... teraz się nienawidzimy. tzn.on mnie znienawidzil 'za coś'. znalazł sobie dziewczynę, z którą bardzo rzadko się widuje, ponieważ nie jest z Polski. zaczął gadać, że nigdy nie interesowało go to, co mówiłam, że w większości nudziłam itd. szkoda, że nie powiedział tego wcześniej, kiedy rozmawialiśmy po 10 godzin dziennie na gadu, dzwonił, były sms'y i mówił, że nikt go tak dobrze nie rozumie, jak ja. kiedy 2 dni temu wysłał mi jej zdjęcie (miał satysfakcję, kiedy byłam zazdrosna) byłam dla niego bardzo miła, mówiłam, że masz bardzo ładną dziewczynę. w środku aż się 'gotowałam'. on się wściekał coraz bardziej, kiedy życzyłam im jak najlepiej i powiedziałam, że 'łatwo przyszło'. bo taka prawda. chiał mieć na 'raz dwa' dziewczynę, to sobie znalazł. chciał coś udowodnić...? a teraz? z najlepszego przyjaciela, stał się największym wrogiem. to juz chyba koniec na zawsze.

motyl 
stały bywalec
rozwydrzony bachor

Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 14:02   

Znalazłam identyczny post na innym forum....

Teraz to mu się udaje wzbudzić w Tobie zazdrość, tego właśnie chce, a Ty się przejmujesz.
Skoro ty mu nie dałaś żadnych znaków i tylko sie sie zastanawiałaś to nic dziwnego, że Cię za to znienawidził, może pomyślał, że sobie z nim pogrywasz. On słodził, Tobie to pasowało ale nic więcej, a miał nadzieje na coś poważniejszego. Ale właściwe nie piszesz za co Cię znienawidził, bo za to ze znalazł sobie dziewczynę na odległość? Nie wiem czy mu to w czymś pomoże...
Chce sobie poprawić samopoczucie i pokazać jak mu jest dobrze bez Ciebie? ze do szczęścia nie jesteś mu potrzebna. Trudno powiedzieć, faceci dziwnie myślą.
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.

Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]

/ [*]

aneta=) 
noob

Wysłany: Nie 20 Kwi, 2008 18:51   

niektórzy faceci tak mają, że swoje niezaspokojone pragnienia zmieniaja w nienawiść... ja tez mialam takiego dobrego kumpla ... chciał być kimś wiecej, wiec mu wprost powiedziałam, że nie ma co sie łudzić ... powiedział kilka niemiłych i zjadliwych słów i od tamtej pory nie rozmawiamy... nie wiem, co Ci poradzić... chyba powinnaś spróbować się zdystansować troszkę i nie dać ponosić się złości... chyba stwierdził, że jeśli nie reagujesz na jego znaki, to Ci pokaże, że wiele tracisz i ktoś inny potrafi go docenić... a Twoje pogodne podejście do jego dziewczyny wkurzyło go, bo zdał sobie sprawę, że jego działania jest bezcelowe

Paulina14 
przedszkolak

Wysłany: Czw 10 Lip, 2008 00:32   

Gościu chce wzbudzić w tobie zazdrość i tyle Chce cię jakby ukarać za to że ignorowałaś jego zaloty ale nie dawaj się bądź twarda i na każde docinki z jego strony odpowiadaj czymś miłym np. tak jak mu odpisałaś na zdjęcie jego laski bardzo dobre podejście bo w końcu zda sobie z tego sprawe że jego działania są bezsensowne i nie robią na tobie wrażenia heh i pewnie da ci spokój z tymi złośliwymi komentami ;)
Ostatnio zmieniony przez Paulina14 Czw 10 Lip, 2008 00:33, w całości zmieniany 1 raz  

Asmiszka 
początkujący

Wysłany: Czw 10 Lip, 2008 09:39   

ja bym pokazała, że jestem zazdrosna o tą jego nową dziewczynę. czy Ty ją kiedykolwiek widziałaś(oprocz zdjecia)? a może wymyślił sobie tą bajeczkę o niej, przecież jest za granica i bla bla bla. jesli okazesz mu ze choc troche ci jeszcze na nim zalezy to wroci.

Odpowiedz do tematu