[quote="Haneczka"].nie wiem dlaczego tak jest ale dobrze mi z tym [/quote]
Bo łatwiej pogadać o problemach z kimś kogo nie widzisz. Znasz jedynie droga wirtualną, ale jeszcze nie spotkałaś. Mniej się wtedy martwisz, ze komuś powie, że wyśmieje. Tak jest.
Pisze z taką dziewczyną, rok starsza ode mnie. Pomyliła numery, ale jakoś sie zagadałyśmy. Widziałyśmy się pierwszy raz w zeszłe wakacje, może w te tez sie uda, choć wątpię. To taki inny rodzaj przyjaźni, bezinteresowny jak ktoś powiedział, traktuj ją jak siostrę bardziej niż przyjaciółkę. Aha i są też znajomi z forum. Z nimi tez piszę, choć nigdy się nie spotkaliśmy.
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
[quote="Dj Ziom"]Prawda, prawda ^^ tylko jeszcze miech i kilka dni :x
A ja juz nie moge czekac.. a Czesio to dopiero =/
Ale nie o tym jest mowa w temacie. [/quote]
nie tutaj! :kopniak w udo: *:
[quote="Dj Ziom"](Pani Rubinowaa podala mi to forum)[/quote]
Prosił i prosił i prosił. ; x
ale ten nick rozwala mi konstrukcje.
Dj Ziom, muahaha
_________________ masz coś? ja uskuteczniam podróże jak paszport.
Ja np znam 4 osoby z GG z którymi znam się już po 2/3 lata i w sumie fajni to ludzie. Po prostu inni niż moje towarzystwo. Jedni mają problem, by zagadać do obcej osoby na żywo, gdyż są bardzo wstydliwi, inni nie.
Skoro takie znajomości przez GG są głupie, to powiedz mi dlaczego tylu ludzi z GG korzysta?
Poza tym nie każdy musi gadać w ten sposób jaki zaprezentowałeś. A jeżeli chodzi o moje przekonanie, no cóż. Mam z GG czwórke znajomych i więcej nie chcę, nie żałuję tego, że poznałem te nowe osoby, ale nie potrzebuję też kolejnych.
Gadałam kiedyś z takim chłopakiem przez gg.
Sam do mnie zagadał i okazało się, że mogliśmy rozmawiać ze sobą na każdy temat.
Był na prawdę spoko, ale po jakiś dwóch miesiącach przestaliśmy ze sobą rozmawiać nawet
nie wiem dlaczego.
Rzadko zdarzają się osoby z którymi przez internet mogę sobie tak swobodnie rozmawiać,
dlatego nie mam potrzeby poznawania kogoś przez internet.
Znam parę osób z gg, a raczej z różnych for internetowych, z którymi utrzymuje kontakty przez gg. : )
Zdecydowanie łatwiej jest rozmawiać przez gg, gdy się nie widzi oczu rozmówcy, łatwiej wyjawiać swoje problemy, bóle, złości. Niektórzy są bardzo wstydliwi, aby poznawać ludzi w realu, a gg daje im możliwość kontaktu z drugim człowiekiem. : )
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Ja z doświadczenia wiem ze żadko się zdaża ze dziewczyna ktora Cię nie zna pisze do Ciebie tak zeby sobie pogadac...
Bynajmniej ja sie z tym nie spotkalam.
Czesciej zdaża się że to chlopcy piszą ale nie żeby sobie pogadac tylko pierwsze pytanie to " Masz chłopaka?" ... "Pytam bo ja wlasnie szukam dziewczyny..." ;/ :/
Jak takie cos widze to dreszczy dostaje normalnie... Bleee....
[quote]Bynajmniej ja sie z tym nie spotkalam. [/quote]
ja sie spotkalem kochanie... ale zawsze zduszam to w zarodku bo mi sie nie chce gadac... xP
sam bylem swiadkiem tych debili ktorzy taki pisza to jest idiotyczne
_________________ Jestem tym kim jestem...
Dla mnie wartosc jest zmienna, a stala ulega zatraceniu...
Tak ogolnie to mam wszystkich w dup*e poza jedna
istotka i rodzinka...
Znajomi z Gadu? Nie mam...
Ewentualnie jest tak, że na forum jakimś kogoś poznałam i gadam z nim na Gadu.
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget[/color]
Troche i mam ;P ale wiekszosć to tylko tak cześc cześć nic dłuższego pogadac nie idzie ;P
ale sa tez takie osoby z którymi całymi dniami można by gadac :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum