Hm, powiem szczerze. Kiedyś jak przyjrzałam się głębiej w lustro widziałam brzydką dziewczynkę. Do czasu. Teraz jakoś ostatnio zauważyłam, że staje się ładniejsza ( ; . Wogóle, że jestem ładna a nie, to co kiedyś. Miałam krzywe zęby, nie dbałam o siebie etc. Teraz owszem ( ; . Lubię siebie taką, jaką jestem .
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
[quote="kukiełka."]Miałam krzywe zęby[/quote]
krzywe zęby wcale nie muszą być brzydkie, mogą być takim fajnym dodatkiem który Cie wyróżnia a czasem nawet dodaje uroku;).
[quote="kukiełka."]nie dbałam o siebie etc.[/quote]
właśnie, najważniejsze to dbać o siebie.
Ja ostatnio polubiłam swój głos. Dużo osób mi mówiło, że jest fajny, z taki chrypką, ale jakoś tego nie słyszałam. Dopiero po obejrzeniu filmu z osiemnastki i słuchaniu swojego pieprzenia doszłam do wniosku że mam zaje.bisty głos .
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[quote="Malinka"]krzywe zęby wcale nie muszą być brzydkie, mogą być takim fajnym dodatkiem który Cie wyróżnia a czasem nawet dodaje uroku;). [/quote]
Eeee, nie.
Mnie się w sobie podoba...
Wszystko. Bo mimo, ze nie jest idealnie, to dążę do tego, żeby było; )
I to mnie jara;D
lul.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="lavina"]Ostatnio mam ten okres, że wszystko mi wisi [/quote]
zacznij ćwiczyć, to przestanie : DD
nie ma sensu narzekać na swój wygląd, o!
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[quote="Księżniczka"]zacznij ćwiczyć, to przestanie : DD [/quote]
nie chodzi tu wyłącznie o wygląd. Zwisa mi całe życie, więc nie interesuje mnie w tej chwili wygląd
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
[b]lavina[/b], zrozumiałam.
taki żarcik to był, rozumisz?
no ok, poprawie się teraz troszkę. Podoba mi się w sobie wszystko, o.;p Tylko nie podobają mi się stopy, jak chyba każdemu i moje włosy.;/ Ciągle się przetłuszczają i w ogóle mi się nie podobają, ot tak.;p
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
[quote="kukiełka."]Ciągle się przetłuszczają i w ogóle mi się nie podobają, ot tak.;p[/quote]
Zmień szampon ; )
Poza tym, zimą każdemu szybciej przetłuszczają się włosy - od czapek, kapturów, itp.;)
Ja się akceptuję taką, jaka jestem. Jeśli Mój może, to czemu ja nie?:)
Po woli zaczynam siebie lepiej akceptować, po zrzuceniu ponad 20kg jest lepiej ale to jeszcze nie koniec ;]
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[quote="Księżniczka"]Zmień szampon ; ) [/quote]
to chyba nie wina szamponu ; ) testowałam różne a i nic mi nie pomagały, więc ten co mam jest najlepszy. Shauma zielona:)
a mi sie podoba mój kolczyk w pępku jest boski hehe
ale tak w wyglądzie to niby mam ładne oczy jejć i głos też mam spoko wszyscy mają z niego podjar ale ja mysle że jest normalny
mi na dzięń obecny nic mi się w sobie nie podoba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum