PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Co was wkurza w facetach?
Autor Wiadomość

Neli 
licealista

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 19:47   Co was wkurza w facetach?

Był taki temat w dziale dla panów, to teraz nasza kolej, żeby trochę ponarzekać :D D

Tęczowa_Szminka 
noob

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 19:53   

Denerwuje mnie w nich to że nie potrafią słuchać i oczekują że zawsze będziemy mieć świetny humor (okres) i wygląd. Cholera przecież czasem może mi się nie chcieć malować! :/
Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to [color=red] w pełni [color] na nie sobie zasłużyłeś.— Frank Zappa

Neli 
licealista

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 19:55   

[quote="Tęczowa_Szminka"]oczekują że zawsze będziemy mieć świetny humor (okres)[/quote]
Mój chłopak ode mnie tego nie oczekuje, a jak mam przez dłuższy czas świetny humor, to się pyta, czy przypadkiem nie ukrywam czegoś i czy wszystko mu mówię. :D D

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 19:57   

- to, ze czasami słysza, a nie słuchają
- to , ze sa bardzo czesto egoistami i nie potrafią zrozumiec kobiety
- to, ze nie potyrafi pojąć , ze kobieta nie jest tak prosta w obsłudze jak mezczyzna, ale trzeba sie nad nią wysilic, aby dobrze "pracowała"
- to , ze nigdy nie opuszczają deski klotetowej(nie wszyscy)
- to, ze są bałaganiarzami
-to , ze nie potrafi czasami pojąc tego, ze ja tez chcę isc gdzies z koleżanką na damski wieczorek, tylko zawsze musi byc z jego strony jakies "ale"- eh ta zazdrosc
- to, ze nie są domyślni
-to, ze nie zauwazają rzevzy oczywistych,a patrzą na szczegóły , ktore tak naprawde nie są az tak istotne(najczesciej)
-to, ze nie dokoncze czegos opowiadać a on juz dopisuje sobie swoj własny scenariusz w glowie
-to, ze czesto patrzy, a nie WIDZI.

Narazie tyle, ale lista z mojej strony ciągle może sie powiekszać.
Superlatywy też są, ale nie o tym temat:)
sprężynę w materacu.[/color][/b]

Neli 
licealista

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 20:02   

[quote="Ananasek"]-to , ze nie potrafi czasami pojąc tego, ze ja tez chcę isc gdzies z koleżanką na damski wieczorek, tylko zawsze musi byc z jego strony jakies "ale"- eh ta zazdrosc[/quote]
To jest strasznie wkurzające. Niby "Ufam Ci kochanie", ale zadają 100 pytań kto tam będzie i wogóle.

[quote="Ananasek"]-to, ze nie są domyślni[/quote]
Doprowadza mnie to do szału. Niektóre rzeczy trzeba tłumaczyć im jak dziecku.

Wkurza mnie jeszcze, że drążą błahe tematy i nie potrafią zrozumieć, że czasem nie mamy ochoty rozmawiać na pewne tematy.

misys 
noob

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 20:03   

[quote="Ananasek"]- to, ze czasami słysza, a nie słuchają
[b]- to , ze sa bardzo czesto egoistami i nie potrafią zrozumiec kobiety[/b]
- to, ze nie potyrafi pojąć , ze kobieta nie jest tak prosta w obsłudze jak mezczyzna, ale trzeba sie nad nią wysilic, aby dobrze "pracowała"
[b]- to, ze są bałaganiarzami[/b]
[b]-to , ze nie potrafi czasami pojąc tego, ze ja tez chcę isc gdzies z koleżanką na damski wieczorek, tylko zawsze musi byc z jego strony jakies "ale"- eh ta zazdrosc[/b]
[b]- to, ze nie są domyślni[/b]
-to, ze nie zauwazają rzevzy oczywistych,a patrzą na szczegóły , ktore tak naprawde nie są az tak istotne(najczesciej)
[b][u]-to, ze nie dokoncze czegos opowiadać a on juz dopisuje sobie swoj własny scenariusz w glowie[/u][/b]
[b]-to, ze czesto patrzy, a nie WIDZI.[/b] [/quote]

Teoretycznie z moderatorem się nie powinno zadzierać, ale muszę wtrącić tu swoje 5 groszy, nie mam tak w tych punktach, które pogrubiłem, a co do tego pogrubionego i podkreślonego, to co facet ma zrobić, skoro Ty mu wszystkiego nie powiesz?

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 20:05   

[b]misys[/b], nie pogrubiaj nastepnym razem cytowanego tekstu to raz.
dwa-[quote="misys"]nie mam tak w tych punktach, które pogrubiłem[/quote]
mówiłam o ogole, nie o kims konkretnym, nie musisz sie pod tym podpisywać;)
[quote="misys"] a co do tego pogrubionego i podkreślonego, to co facet ma zrobić, skoro Ty mu wszystkiego nie powiesz?[/quote]
Nie zdąże, bo juz zaczyna mi paplac , ze ja to, ze ja tamto, a moze jednak tak , a nie inaczej etc.
Zasada- ja mówię, on słucha, ja słucham, on mówi- bez dopisywaniea czegoś co nie istnieje.

Goyahkla 
licealista

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 20:06   

[quote="misys"]Ananasek napisał/a
- to, ze czasami słysza, a nie słuchają
- to , ze sa bardzo czesto egoistami i nie potrafią zrozumiec kobiety
- to, ze nie potyrafi pojąć , ze kobieta nie jest tak prosta w obsłudze jak mezczyzna, ale trzeba sie nad nią wysilic, aby dobrze pracowała
- to, ze są bałaganiarzami
-to , ze nie potrafi czasami pojąc tego, ze ja tez chcę isc gdzies z koleżanką na damski wieczorek, tylko zawsze musi byc z jego strony jakies ale- eh ta zazdrosc
- to, ze nie są domyślni
-to, ze nie dokoncze czegos opowiadać a on juz dopisuje sobie swoj własny scenariusz w glowie
-to, ze czesto patrzy, a nie WIDZI.

Teoretycznie z moderatorem się nie powinno zadzierać, ale muszę wtrącić tu swoje 5 groszy, nie mam tak w tych punktach, które pogrubiłem, a co do tego pogrubionego i podkreślonego, to co facet ma zrobić, skoro Ty mu wszystkiego nie powiesz?[/quote]

Ale deskę opuszcza :P To nie wybaczalne :D
Dajmy się wypowiedzieć kobietą najpierw :) Później co najwyżej można z nimi polemizować :D

"Kiedy ludzie myślą, że umierasz, na prawdę cię słuchają, a nie tylko czekają na swoją kolej do mówienia."

Neli 
licealista

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 20:07   

[quote="misys"]to co facet ma zrobić, skoro Ty mu wszystkiego nie powiesz?[/quote]
A Ty mówisz wszystko swojej dziewcznie? Jeśli tak to brawo, ale chyba każdy ma prawo do prywatności. Poza tym czasem trzeba pozwolić kobiecie dokończyć myśl, a nie wymyślać Bóg wie co.

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 20:17   

[quote="Neli"]A Ty mówisz wszystko swojej dziewcznie?[/quote]
nie o to chodzi.Mnie bardziej chodziło o to (przytaczam jakas sytuacje , na poczekaniu)
mowie do niego co mi sie dzis wydarzyło jak jechałam samochodem, mowie , opowiadam...
nie skoncze, a on juz zadaje setki pytan, i dopowiada sobie histyoryjke do konca.

Jesli chodzi o to czy mwoimy sobie wszystko.. nie, nie mwoie wszystkiego swojemu facetowi, i nie oczekuje tego aby on mi o wszystkim opowiadał, kazda istota potrzebuje prywatnosci. jaka by ona nie była.ale jednak.

Księżniczka 
patafian

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 21:00   

[quote="Ananasek"]misys, nie pogrubiaj nastepnym razem cytowanego tekstu to raz.[/quote]
Czemu?:-O

Wkurza mnie w facetach przede wszystkim to, że trzeba im mówić wszystko wprost, bo nie rozumieją aluzji;)
I bardzo często zachowują się jak małe dzieci;-p
I Ananasek ma rację, to, że nie opuszczają muszli klozetowej;D To mnie zaje.biście wkurza;D
[color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]

Malinka 
teściowa

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 21:01   

przede wszystkim to że myślą tylko o sexie xD
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."

Emerald 
teściowa
światełko. ha!

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 21:13   

Przede wszystkim - przesadna pewność siebie.
No i to, że udają strasznych mądrusiów :P heh
I mi coś tłumaczą po 10 razy, a ja udaje, że jestem taka podjarana ich wszechobecną wiedzą, chociaż, o tym co mówią - wiem od dawna. Śmieszne to jest ;)

No i kojena rzecz, która mnie dobija.
'Samochody nie są dla bab'
Jasssssne.
[color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]

[img]http://imagegen.las...venya.gif[/img]

[color=black][b]*:[/b][/color] [color=red][b]M[/b][/color]
Ostatnio zmieniony przez Emerald Pon 10 Gru, 2007 21:14, w całości zmieniany 1 raz  

Wituś 
inżynier
Kurok

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 21:28   

[b]~biała~[/b], przepraszam że wtrące ale sama pisałaś ze lądowałas w rowie autem kiedyś tak :P tak więc te teza z autami.. mozna sie kłucić :D D

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Pon 10 Gru, 2007 21:31   

[quote="G!s"] tak więc te teza z autami.. mozna sie kłucić[/quote]
To ze czasami zdarzaja sie wypadki to co z tego? kazdemu, mezczyznom też.:)
[quote="G!s"] kłucić [/quote]
kłócic:)

Odpowiedz do tematu