czym? co? jak często? dlaczego? od kiedy?
Jeżeli chodzi o mnie, to nawet nie pamiętam od kiedy się depiluję.... Na początku używałam pianki i maszynki, ale to nie jest najlepszy sposób. W sumie depilator miałam, ale starej generacji i strasznie nim bolało depilowanie i jakoś się nie mogłam przemóc. Aż któregoś pięknego dnia namówiłam swojego kochanego brata, żeby mi kupił depilator na urodziny. I tak od lutego depiluję się swoim nowiutkim depilatorem. Na początku trochę bolało, ale teraz - jak już się przyzwyczaiłam, w ogóle nic nie czuję. I włoski są co raz rzadsze. Ogólnie polecam depilatory - trzeba się tylko przełamać.
Aaaaa, zapomniałam. Kiedyś używałam kremów do depilacji, ale delikatnie mówiąc, są do niczego.
_________________ [color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]
Ja zawsze używam zwykłej maszynki, choć niestety muszę się depilować co drugi dzień gdyż włoski szybko odrastają, ale niestety jeśli chodzi o okolice bikini to maszynka sie raczej nie nadaje:( mam w domq depilator ale po nim zostają mi ślady po depilacji więc wolę go nie używac.. to jaki masz ten nowy? może warto zainwestować:p
no ja tylko maszynką ale stwierdzam, ze kiepski sposób ;/ bo niestety trzeba co dwa dni, a czasem nawet codziennie! :[ musze pomyśleć nad zmianą sposobu
_________________ "Największe szczęście w życiu to pewność, że jesteśmy kochani ze względu na nas samych, albo raczej pomimo nas samych."
chodze na depilacje okolic bikini i nog do kosmetyczki, mam z głowy ten kłopot.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Ja również maszynką, tylko, że sesje maszynkowe trzeba często powtarzać, tak co drugi dzień najlepiej. ALe zabawa z maszynką jest szybsza niż siedzenie z depilatorem, ale myślę, że w końcu wezmę sie za depilator, nie ma co :):P
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Narazie maszynka. Ale przerzucam sie na depilator, musze sie rozejrzec za jakims dobrym depilatorem bo przy goleniu maszynka włoski strasznie szybko odrastaja. Za leniwa jestem na to :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum