Wysłany: Pon 01 Lis, 2010 20:09 Dziewczyny - mam wielki problem
Słuchajcie... mam tak wstydliwy problem, że boję się o nim mówić komukolwiek na żywo...
Chodzi o oddech, nieświeży oddech. Jest tak mimo systematycznego mycia zębów najlepszymi pastami. Z czego to może wynikać? Czy któraś z was miała podobnie?
Znalazłaś dobre miejsce na wygadanie się, bo w końcu jesteś tu anonimowa
Nieświeży oddech może mieć kilka przyczyn. Może on być spowodowany problemami żołądkowymi lub problemami z jamą ustną. Najlepiej byłoby gdybyś poszła do lekarza, a on Ci da jakąś radę.
Nawet jeśli nic Cie nie boli to możesz być chory, choroby często się ukrywają. Jednak tak czy inaczej zalecałabym Ci udanie się do lekarza. Jeśli nie chcesz iść do normalnego specjalisty od spraw żołądkowych to chociaż udaj się do dentysty.
Chyba to będzie zdecydowanie najlepsza decyzja ;/ Może lekarz coś wymyśli. Zapiszę się na wizytę. Póki co, jeśli macie swoje własne spostrzeżenia to proszę pisać na forum.
Byłem dziś rano i jestem już po wizycie. Dentysta nie wie z czego może wynikać mój problem. Pobrał mi coś tam z jamy ustnej i ma to być przebadane. Póki co mam sobie kupić pastę i sprawdzić czy ona może coś da. Jeśli nie, to dentysta ma szukać dalej ;/
Ta pasta to Ajona, raczej nie będzie ci znana, zresztą ja też nie wiedziałem o jej istnieniu. Korzystam z niej od 3 dni. Na razie wiele powiedzieć nie mogę - po prostu czekam na jakieś konkretne i solidne efekty.
Nie. Pasta jest do kupienia w aptekach, gdyż jest "specjalistyczna". Ma pomagać w takich problemach jak moje... Te zwyczajne pasty w praktyce nie są w stanie walczyć z nieświeżością oddechu.
Raczej nie przekracza 10 zł za małą tubkę. Z tym, że tą pastę stosuje się na nieco innych zasadach niż te "normalne". Tak, jak tych normalnych past musisz naładować na szczoteczkę bardzo dużo, tak tej, należy podać dosłownie kropelkę. To wystarczy by odpowiednio się pieniła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum