Ja też mam dwaa. Jeden czarny, gładki, satynowy, drugi ecru w takie złote hafty.
Żakiety od nich nosze często, spodnie rzadziej. Do każdego mam spódnice i wole je nosić właśnie w komplecie marynarka+spódnica.
Chociaż ja też, tak jak [b]butterfly[/b] na różne wyjścia wole jakieś ładne sukieneczki, garnitur wkładam tylko, gdy jest taka potrzeba.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
[quote="Radimim"][quote]ło kurde zdziwil mnie tekst tym bardziej ze autor podobno ma uwaga: 17 latek [/quote]
i co znowu aluzja?
zero respa kobieto...
jezeli ci o to chodzi to zebys ty slyszala jak moi koledzy nabijaja sie z tego jak was wysmiewaja to bys innaczej mowila... [/quote]
heh fajnych masz kolegów
ja lubie jak wygladam w garniaku, ale nie lubie tego nosic :< za sztywne, malo luzne takie.. take psie
[quote="Malinka"]w ogóle polecam do garnituru założyć czarną koszulę, efekt murowany[/quote]
Broń boże, ciemny garnitur jasna lub kolorowa koszula, jasny, ciemna koszula. to tak jak z krawatami, kontrast
Ja jak widzę mojego Miłego w garniturze to zaczynam mruczeć. Facet w garniturze wygląda nieziemsko, tylko nie wszyscy wyglądają w nim dobrze. Jednym podkreśla urodę, drugim jeszcze odbiera dodatkowo. Dziewczyny nie czepiajcie się tego biednego chłopaka, jeśli uważa, że źle się czuje w garniturze to znaczy że źle się czuje i chodzić w nim to nie jest przyjemność i nie widzę powodu do czepiania się.
_________________ [color=#BF4080]"on risque de pleurer un peu si l'on s'est laisse apprivoiser"[/color]
dobra, nie będziemy sie o koszule kłócić;p, mi sie podoba czarna, komuś innemu jasna.
I tak nie zmienia to faktu że facet w garniturze wygląda bosko *_*.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum