Ile miałyscie lat gdy pierwszy raz byłyscie u ginekologa ??
O co pytał ??
Jak wygladało badanie ??
Krepowałyscie sie ??
Była to kobieta czy meższczyna ??
Ile miałyscie lat gdy pierwszy raz byłyscie u ginekologa
chyba 15
Malutenka93bb napisał/a:
O co pytał
kiedy ostatnio miałam okres,czy bolą mnie piersi, czy cos z nich leci,czy mam bole miesiaczkowe.
Malutenka93bb napisał/a:
Jak wygladało badanie
siadłam na kozie, rozłozyłam nogi i mnie badał, nie pamietam dokładnie- nie bolało, tylko jak wziernik wkładał to zimno poczułam, no moze troszke bolało jak uciskał jajniki- ale to do przezycia.
Malutenka93bb napisał/a:
Była to kobieta czy meższczyna
mężczyzna.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
zamierzam niedlugo isc
jeszcze nie bylam
jakos nie mam potrzeby
skoro uważasz że nie masz potrzeby to po co idziesz?
myśle że w Twoim wieku powinnaś już iść chociażby na zwykłą kontrolę czy wszystko jest w porządku.
_________________ [color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]
jeszcze nie byłam no i trochę się boje iść, a po za tym nie mam z kim a nie chce sama:)
a tak w ogóle to dziewczyny byłyście u prywatnego? bo ja miałam sie wybrać z siorka do takiej babki ale wizyta kosztuje 50 zeta no i dlatego nie mam z kim iść (brak kasy)
Ja nie byłam jeszcze. Nie potrzebuję na razie. Ale pewnie niedługo się wybiorę. Jakoś nie odczuwam żadnego strachu?
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
ja bylam w wieku cos ponad 17 lat xP
nie spieszylo mi sie zbytnio...
to zalezy tez od tego czy wspolzyjesz czy nie...bo gdy rozpoczynasz inicjacje ewidentnie powinno sie zaczac chodzic co jakis czas do ginekologa
poniewz wystepuje wieksze ryzyko na zachorowalnosc na niektore chorobstwa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum