Wysłany: Sro 05 Wrz, 2007 16:11 Kobieta, a NIE cenzuralne słowa,
A więc Drogie Kobietki
Zdarza wam się przeklinać?
Jak często?
I z jakiego powodu?
Co na to wasi partnerzy?
A do mężczyzn z forum :
Lubicie jak dziewczyna przeklina?
Jeśli nie, to czy upominacie którąś, że wam się to nie podoba?
Dlaczego waszym zdaniem mężyczyzna "ma prawo" przeklinać i wygląda to ok, a kobieta nie?
_________________ Dwanaście ciężkich szczerozłotych koron moją głowę zdobi. !
+
Kimi ga shinu toki ga watashi ga shinu toki <3
Uuuuhuhuuuu...
Klnę, jak szewc..Czasami cały dzien w ogole, a na koniec dnia przy rozmowie z kims co 2 słowo ku*wa.
Ale staram sie ograniczać.
Nie wiem,, Czy wychodzi czy nie, mam nadzieje, ze troszke tak.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Na pewno to nie imponuje. Raczej mogę poczuć się zniesmaczony, choć byłbym w stanie to zaakceptować. Szkoda jednak, gdy z jakichś pięknych ust płyną brzydkie wyrazy :P
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Klnę. Często, bardzo często. Czasem, jak jestem zła, to co drugie słowo to 'ku*wa'; D I jakoś mi to nie przeszkadza. Bo uważam, że 'ku*wa' potrafi wyrazić każdą emocję;)
Nie przeklinam przy facetach, na których mi zależy:D
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
A jednak na brak zainteresowania ze strony mezczyzn nie narzekam :P wiec jednak nie do konca tak jest.
Koniec[OT]
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
oj przeklinam. niestety.. choś ostatnio zawzięcie staram się ograniczać!
zdarza się się także bez konkretnego powodu.
i myślę,ze facetom przeszkadzają niecenzuralne słowa u kobiet. przynajmniej często zwracają mi uwagę z tego powodu.
Ostatnio zmieniony przez niuniaa (; Czw 06 Wrz, 2007 22:15, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum