Czy macie kolczyki? Jak tak to gdzie i ile? A jak nie to dlaczego? Czy podoba się wam kolczyki u płci przeciwnej?
Ja mam 5 kloczyków w uszach. Nigdzie indziej raczej bym się nie zdecydowała. Nie lubię natomiast kolczyków w okolicach ost. W języku OK, ale naokoło ust bleh.. a u mężczyzn mi nie przeszkadzają byle nie za dużo.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
ja nigdy nie bede mial kolczyka bo kojazy mi sie to z gejami :P
Niestety wiekszość tak myśli, a szkoda bo ja nawet lubię jak facet ma kolczyk we brwi. Choć przzynam że brylantowe kolczyki w uszach mężczyzn mnie odrzucają, ale tylko one.
_________________ Nie czekaj do jutra, bo ono może nie nadejść
Miejsca inne niż uszy są według mnie nieestetyczne u dziewczyn na kolczyki. Np. na nosie jest to obleśne. U facetów, jak już wspomniał Mariusz, jest to, nie powiem gejowskie, ale pedalskie. Serio.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Miałam kolczyki: w nosie,pepku,brodzie,nad ustami z boku...w sumie wszędzie :P
Ale teraz został mi tylko kolczyk w języku, ktory mam od 17 roku życia i nie mam zamiaru jak narazie go wyciągać...
Lubię percing.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
ja mam kolczyki w uszach 4 w prawym i 2 w lewym, uwielbiam kolczyki w przeróżnych miejscach, tylko właśnie nie na około ust..to po prostu jest okropne..nie ma w tym nic fajnego, planuje mieć jeszcze kolczyk w nosie, a na jesień w pępku:p kolczyki u kolesi..hm..w brwi może być, ale kilka kolczyków w uszach, albo broń boże jakiś w języku..fuuuuj
sucker, ja wtedy robilam sie na taka punkówe i baaardzo chciałam kolczyki w uszach, ale teraz to mi sie nie podoba, cuż, gusta sie zmieniają....
I wyglądałam jak poobwieszana choinka, hehe
jak prosiłam wtedy tate o kase, to mówił, że bym poszła na złom z tymi klczykami to dostała bym wiecej ka$y niz od niego :) hehe
Ostatnio zmieniony przez Ciii Sob 28 Lip, 2007 12:49, w całości zmieniany 1 raz
Ja mam 3 kolczyki w uszach. Trzecią dziurkę robiła mi przyjaciółka i jest gites xD
Bardzo chciałabym mieć kolczyka w pępku, chociaż słyszałam, że to bardzo boli...
U facetów lubię kolczyki w wardze i prawym uchu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum