Ok..
Jest temat o porazkach kosmetycznych to bedzie o kosmetykach jakie stosujemy, stosowałysmy i bardzo Nam przypadły do gustu :-)
Mysle, ze dobry temacik, dla kobiet, które lubią o siebie dbać :-) A tu takich sporo :P
To może zacznę..
Polecam kazdy jeden z balsamów Dove, oraz ich żele pod prysznic
Tusz do rzęs Astora-air Max..Jest rewelacyjny :-)
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Do włosów - wsio se stajni Gliss Kur.
Na twarz - masło kakowe z Ziaji.
_________________ "Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
wyruszyliśmy ratować świat
podejmując się niewykonalnej sprawy
porzuciliśmy rodzinny kraj (...)"
Aaaa... jesli chodzi o brązujące kremiki...
Przestałam uczeszczac na solarium(notabene Goyahkal mi nie pozwolił )
I mamuska zakupiła mi Bronzer z Christiana Diora.. jest niestety drogi, koło 80zł.. ale rewelacja.Lekko brązuje, twarz nie jest pomaranczowa, tylko ładnie opalona jak na słoneczku
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
Nie :-) Poprawia koloryt skóry, ale do brązowania to mu straaaasznie daleko. Ogólnie cera gładka i delikatna, zero suchych miejsc.
Do brązowania to najlepszy Garnier i Muśnięcie słońcem - z jakieś 23zł kosztuje, ostatni raz posmarowałam sie nim z miesiąć temu, a do teraz jestem brązowa [nie pomarańczowa].
_________________ "Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
wyruszyliśmy ratować świat
podejmując się niewykonalnej sprawy
porzuciliśmy rodzinny kraj (...)"
A dziewczyny moze dobrze ze jest taki temat, to sie od razu wtrące... Chciałbym coś co by mi ładnie opaliło twarz, mam samoopalacz ale on po 3-4 dniach całkowicie schodzi :/ Może macie coś co mogłybyście mi polecić żeby długo trzymało i miało ładny kolor opalenizny? :p
LOL, panienko nasza
Kup sobie to co kaszerek napisała, garniera, skora musnieta słoncem :-)
są dwa rodzaje, do jasnej i ciemnej karnacji, ale z tego co widziałam na focie to jestes opalony dosyc na buzce.
Albo , krem brązujący dla meżczyzn z Vichy, jest tez dostepne w formie chusteczek :-)
przecierasz buzie i gotowe
A uzywałyscie jedwabiu BioSilk?
Polecam tez... włosy sa takie błyszczące zajebiscie :P Ale uzywac małą kropelke tylko trzeba :-)
Dla dziewczyn, które prostuja jest idealny,daje sie przez prostowaniem i zabezpiecza do tego :-)
*Tusz - Max Factor Masterpiece
*Podkład - Revlon Color Stay
*Jeśli chodzi o błyszczyki to wg mnie najlepsze są albo 1) melonowy błyszczyk z H&M albo 2) Loreal Glam Shine.
*cienie - najbardziej popularne cienie Max Factora, takie podwójne w prostokątnym pudełeczku, nazywają sie bodajże Colour Perfection.
Do włosów cały czas używam jednej odżywki i maski - żółtej Loreal Elseve.
Z balsamów lubie wszystkie Garniera i uwielbiam też brązujący balsam Dove.
Ananasek napisał/a:
A uzywałyscie jedwabiu BioSilk?
Używam i też bardzo polecam. Jest bardzo wydajny (buteleczka kosztuje 11 zł, a starcza mi na 2 miesiące), włosy są po nim błyszczące, gładkie i miękkie.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Polecam serię Miss Sporty mają zarąbiste zapachy i nie lepią się.
Aha i jeszcze te perfumiki z Chupa-Chups mmm boskie xD
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała.
A w dwa lata później patrzy, czy któryś nie ocalał.
Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności, powoli przyzwyczajam się do swej obojętności i tak sobie czasem myślę, że lepiej by było, gdyby nie było mnie.../Happysad
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum