Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 19:11 najlepszy krem samoopalający do twarzy..
Ostatnio zaczęłam się opalać. Mamy lato, a więc chciałam być ładnie opalona;). Ale zauważyłam że moja twarz opala się wolniej od reszty ciała i wystawianie jej na słońce w ogóle jej nie sprzyja.. Dlatego postanowiłam kupić krem samoopalający do twarzy. Kupiłam Dove Summer Glow (do jasnej karnacjii) i niestety nie widzę żadnych rezultatów:/. Moja mama ma ten sam krem, tyle że do ciemnej karnacjii i już po pierwszej aplikacjii zauważyłam że mam lekko opaloną twarz. A może Wy dziewczyny znacie jakieś skuteczne sposoby na opalenie twarzy? możecie podać również nazwę jakiegoś dobrego kremu samoopalącego.
[b]marszioseeek[/b], ja sie czasem smaruje brązującym balsamem do ciała z Johnsons)
To mi wystarcza ; ).
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
jezeli masz problem z opalaniem i masz malo melaniny:) dlatego buzka jest slbiej opalona a opalasz sie to proponuje zazywac beta keraton koszt od 7- do 25 zlotych w zaleznosci od firmy:)
szybiciej sie opalisz, bedziesz miala ladniejsa opalenizne intensywniejsza i rowniejsza przede wszystkim;)
a co do samoopalaczy ja bym z nimi nie eksperymentowala tym bardziej na sama twarz bo one barwia na zoltwa i mozesz wygladac jak ten zolty pokemon a to nieciekawy widok:)
Nigdy nie używałam samoopalaczy do twarzy.
Jeśli rozsmarujesz nierówno, to będzie nieestetyczny efekt, a to nie jest przyjemny widok.
Spróbuj BETA KAROTEN SUN 100 kaps., według mnie bardzo dobry preparat wspomagający opalanie lub Capivit Sun System.
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum