PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
najlepszy krem samoopalający do twarzy..
Autor Wiadomość

marszioseeek 
noob

Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 19:11   najlepszy krem samoopalający do twarzy..

Ostatnio zaczęłam się opalać. Mamy lato, a więc chciałam być ładnie opalona;). Ale zauważyłam że moja twarz opala się wolniej od reszty ciała i wystawianie jej na słońce w ogóle jej nie sprzyja.. Dlatego postanowiłam kupić krem samoopalający do twarzy. Kupiłam Dove Summer Glow (do jasnej karnacjii) i niestety nie widzę żadnych rezultatów:/. Moja mama ma ten sam krem, tyle że do ciemnej karnacjii i już po pierwszej aplikacjii zauważyłam że mam lekko opaloną twarz. A może Wy dziewczyny znacie jakieś skuteczne sposoby na opalenie twarzy? możecie podać również nazwę jakiegoś dobrego kremu samoopalącego. :)

Malinka 
teściowa

Wysłany: Nie 29 Cze, 2008 23:22   

[b]marszioseeek[/b], ja sie czasem smaruje brązującym balsamem do ciała z Johnsons)
To mi wystarcza ; ).
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."

dziabot 
rekrut

Wysłany: Pon 30 Cze, 2008 16:55   

jezeli masz problem z opalaniem i masz malo melaniny:) dlatego buzka jest slbiej opalona a opalasz sie to proponuje zazywac beta keraton koszt od 7- do 25 zlotych w zaleznosci od firmy:)

szybiciej sie opalisz, bedziesz miala ladniejsa opalenizne intensywniejsza i rowniejsza przede wszystkim;)

a co do samoopalaczy ja bym z nimi nie eksperymentowala tym bardziej na sama twarz bo one barwia na zoltwa i mozesz wygladac jak ten zolty pokemon a to nieciekawy widok:)

Laleczka 
widoczny
seksoholiczka

Wysłany: Pon 30 Cze, 2008 17:37   

Nigdy nie używałam samoopalaczy do twarzy.
Jeśli rozsmarujesz nierówno, to będzie nieestetyczny efekt, a to nie jest przyjemny widok.
Spróbuj BETA KAROTEN SUN 100 kaps., według mnie bardzo dobry preparat wspomagający opalanie lub Capivit Sun System.
[color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]

marszioseeek 
noob

Wysłany: Pon 30 Cze, 2008 23:52   

dzięki dziewczyny, napewno sporóbuję ;) pzdr:*

Odpowiedz do tematu