[b]BonuSS[/b], być może że nie pomyślałeś, że właśnie jestem zadurzona w starszym od siebie chłopaku, a wszyscy trują mi tu dupę, czego oczekują starsi faceci od młodszej od siebie dziewczyny (praktycznie nawet z wyjątkow od tej reguły robią potwory- bo facet wiąże się młodszą laską żeby ją wyruchać i zostawić- po prostu super- łuchy buchy i gacie pełne). Wiecie co liżcie się z tym waszym męskim rozumowaniem, albo sami to przejdźcie i wypowiadajcie się w swoim własnym imieniu a nie swoje wypowiedzi opieracie na tym co mówią wasi znajomi- zapewne niewyżyci seksualnie. Może coś do was dotrze
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
Ja osobiście ogolem lubie starszych... Według mnie wiekszosc z nich jest dojrzalsza ale nie wszyscy.. Moj facet obecny jest starszy ode mnie o 5 lat i dobrze mi z tym :P
_________________ Dark Angel is in your life!!! Be carefull!! Dark Angel want take you to Hell !!!
mam kumpla co ma 23 lata...bogatych rodzicow...rodzinka ulozona...ale szuka se dziewczyny o 18 stki (hahaha ja juz sie na szczescie nie kwalfikuje)
dlaczego?
sama sie go spytalam dlaczego takie mlode
i mi powiedzial wprost..bo sa naiwne i kupisz takiej jakis prezencik powiesz ze jest piekne i bzykanko jak nic gwarantowane
a starsze juz takie naiwne nie sa
[quote="Misiunkaaa"]no to rzeczywiscie... skoro tacy mezczyzni mysla tylko takimi kategoriami to gratuluje...[/quote]
wku***a mnie takie uogólnianie.
99% facetów może i wiąże sie z młodszymi żeby je przelecieć, ale to nie znaczy że wszyscy tacy są.
w prawdziwej nie miłości nie ma czegoś takiego jak wypada czy nie wypada, albo odpowiedni wiek.
a wy jak widzicie młodszą dziewczynę ze starszym facetem, to już sobie nie wiadomo co wyobrażacie.
a może on ją na prawdę kocha.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Ostatnio zmieniony przez Malinka Pią 22 Lut, 2008 20:21, w całości zmieniany 2 razy
[quote="Malinka"]99% facetów może i wiąże sie z młodszymi żeby je przelecieć, ale to nie znaczy że wszyscy tacy są.
w prawdziwej nie miłości nie ma czegoś takiego jak wypada czy nie wypada, albo odpowiedni wiek.
a wy jak widzicie młodszą dziewczynę ze starszym facetem, to już sobie nie wiadomo co wyobrażacie.
a może on ją na prawdę kocha[/quote]
my wyrazamy tu swoje zdanie a nie przypadki prawdodpobienstwa jedne na milion
[quote="dziabot"]a nie przypadki prawdodpobienstwa jedne na milion [/quote]
na srilion.
lavina, gratuluje mam nadzieję, że jesteś tym przypadkiem.
W noce niespane..
Jego imienia."
[quote="Misiunkaaa"]ale to chyba nie lavina napisala co? ;P [/quote]
ale co miała napisać??x.
lavina ma chłopaka dużo starszego i mam nadzieje że on jest tym wyjątkiem, czyli facetem, który jest z nią bo ją kocha a nie chce tylko przelecieć.
[quote]łoo to zes sie pochwalila super komentarzem i tako sama inteligencja [/quote]
każdy ma swoje odchyły. a tak na marginesie, bez obaw, inteligentna jestem, tylko wkurza mnie takie uogólnianie. i to nie są wcale przypadki na milion, mam kilka znajomych w takich związkach i dobrze im sie układa.
W noce niespane..
Jego imienia."
hehoki też życze Lavinie zeby byla tym szczęśliwym przypadkiem:)
zakładam ze związki mogą być z prawdziwej miłości jednak nie widziałem takich dlatego nie uwierzę póki nie zobaczę:0 zarzucicie mi system nie wiernego Tomasza? Prosze bardzo;) ale o to chodzi na świecie gdy by każdy wierzył w to co naprawdę zobaczy to nie było by stereotypu głupich blondynek, dresów w bmw, a tak. jeden powtórzy, drugi uwierzy trzeci rozpowie, czwarty uwierzy:)
jak narazie widziałem w ch** przypadkow ze on jest starszy i jest z nia dla dymania a ona jest mloda i naiwna:)
przypadku zeby sie kochali nie znam;] tyle ode mnie.
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
zwykle jest tak że dziewczyny chętniej zwracają uwagę na starszych chłopaków,
a chłopaki na młodsze od siebie dziewczyny i tak zwykle był, ale zdarzają się też związki inne od tej rutyny ...
więc czasami może się zdarzyć, że dziewczynie spodoba się koleś o 7 lat starszy od niej, być może ma to też znaczenie bo niektóre z nas wolą chłopaków dojrzałych, opiekuńczych, zrównoważonych i kierują się dłuższym związkiem, a nie takim na dwa tygodnie lub kika dni,
[quote="Malinka"]Cytat
łoo to zes sie pochwalila super komentarzem i tako sama inteligencja
każdy ma swoje odchyły. a tak na marginesie, bez obaw, inteligentna jestem, tylko wkurza mnie takie uogólnianie. i to nie są wcale przypadki na milion, mam kilka znajomych w takich związkach i dobrze im sie układa.[/quote]
nie sprzeczala bym sie z Toba gdybys nie byla w takim wieku...czyli wieku zagrozenia owym zjawiskiem:)
bo w tym wieku ma sie sklonnosci do stawania w obronne i troche inny punkt widzenia ktory byc moze nie ulegnie zmianie a moze tak;)
a skad wiem o tym...
bo mam duzo kolegow ktorzy rozmawiaja ze mna swobodnie i wsszystko mi powiedza..
dlatego wiem jakimi kategoriami traktuja oni gorace nastki:)
Hm..
W pewnym sensie mnie też ciągnie do starszych gości. M.in dlatego, że wiedzą czego chcą, mogę z nimi porozmawiać na poważne tematy, no i w końcu silne męskie ramię itd.
A z tymi seksami, to według mnie zależy, czy dziewczyna da sobą manipulować. Jeśli miałabym być z facetem, który jest ze mną tylko po to, że będziemy się bzykać i coś za coś, to wolę nie być w ogóle.
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum