PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
tatuaże;p
Autor Wiadomość

patu$ 
przedszkolak

Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 09:08   tatuaże;p

pisaliście już o kolczykach, to może teraz powiecie co sadzicie o tatuażach? podobają się Wam, jeśli tak to w jakich miejscach, ja chciałabym mieć jakiś fajniutki tatuaż na łopatce.. mimo iż dałam ten temacik dla kobiet, chce żeby faceci też odpisali :)

sucker 
gimnazjalista

Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 09:36   

ja tam wole poczekać ale jak będzie już ta 18 to se dam sokoła na ramie

Fallen Angel 
inżynier
Good Girl ;)

Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 10:51   

Pomyślę nad tym jak będę dorosła.. Ale raczej nie chcę mieć żadnych trwałych.
[color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]

Dark_Lady 
gaduła
Królewna

Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 12:27   

Chciałabym tatuaż, ale w jakimś mało widocznym miejscu, bo przyszły pracodawca raczej nie chciałby żeby jego pracownica była wytatuowana. Zresztą mało osób z widocznym tatuażem zajmuje poważne stanowiska.

http://fioletowakocica.blog.iwoman.pl/

Fallen Angel 
inżynier
Good Girl ;)

Wysłany: Pią 27 Lip, 2007 12:28   

Heh, ja - pani doktor - i tatuaż.. Już to widzę :p
[color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]

kachaa 
noob

Wysłany: Nie 29 Lip, 2007 22:56   

Ja dawniej chciałam mieć tatuaż na plecach. Teraz marzy mi się jakiś mały tatuaż na pośladku lub podbrzuszu, może wkońcu się na jakiś zdecyduję.

— Napoleon Bonaparte

Mariusz 
noob

Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 00:07   

w tym wieku nie robcie sobie tatuazy poniewaz dalej rosniecie i tatoo zacznie sie rozciagac...

Tommy 
przedszkolak

Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 01:45   

kachaa napisał/a:
Ja dawniej chciałam mieć tatuaż na plecach. Teraz marzy mi się jakiś mały tatuaż na pośladku lub podbrzuszu, może wkońcu się na jakiś zdecyduję.

Jednym słowem chcesz być jak kilka milionów innych nastolatek :)

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 05:57   

Tommy napisał/a:
Jednym słowem chcesz być jak kilka milionów innych nastolatek

LOL- no wszystkie sie tak dziarają :D
Mnie sie tatuaż podoba.. ale u kogoś :P Uważam , ze mam zbyt ładne ciało aby je "szpecić"(nigdy nie byłam skromna)Poza tym jesli miałabym sie tatuowac to wybrałabym stopę...mrauh!jakies cos co ruszałopby mi sie na nodze :D
Jak chciałam zrobic tatuaz to mama wybiła mi to z głowy mowiac ,ze juz woli jednak moj percing.Tatuaz to sprawa na całe zycie-jakos nie chce na starosc miec motylka na łopatce np.

Fallen Angel napisał/a:
ja - pani doktor - i tatuaż.. Już to widzę

myślisz , ze studenci medycyny nie są wydziarani?są. i to czasami bardziej niz ci sie wydaje.
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Pon 30 Lip, 2007 05:58, w całości zmieniany 1 raz  

Tommy 
przedszkolak

Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 12:50   

Ananasek napisał/a:

LOL- no wszystkie sie tak dziarają :D
Mnie sie tatuaż podoba.. ale u kogoś :P Uważam , ze mam zbyt ładne ciało aby je "szpecić"(nigdy nie byłam skromna)Poza tym jesli miałabym sie tatuowac to wybrałabym stopę...mrauh!jakies cos co ruszałopby mi sie na nodze :D
Jak chciałam zrobic tatuaz to mama wybiła mi to z głowy mowiac ,ze juz woli jednak moj percing.Tatuaz to sprawa na całe zycie-jakos nie chce na starosc miec motylka na łopatce np.

Jak dziewczyna ma takie bajery to spoko ale facet z kolczykami jakoś śmiesznie wygląda. Mam kumpla który miał w sutku i sam sobie go wyrwał, zaczepił :P

Fallen Angel napisał/a:
ja - pani doktor - i tatuaż.. Już to widzę

myślisz , ze studenci medycyny nie są wydziarani?są. i to czasami bardziej niz ci sie wydaje.[/quote]
Oni przynajmniej wiedzą gdzie je robić aby potem mogli je zdjąć.

Goyahkla 
licealista

Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 14:51   

Mam tatuaż, zrobiłem 1,5 roku temu na barku. Nie znoszę takiego luźnego podejścia do tej sprawy. Jak ktoś mówi o usuwaniu to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nie widzę też powiązania jak ktoś czasami mówi o tatuażach" z henny. Toż to zwykłe rysunki, dajcie mi żelpena to Wam zrobię coś takiego, ciekawe czy nazwiecie to tatuażem. Tatuaż robi się na całe życie, a nie na wakacje, bo to już jest bzdura totalna. Zaczniecie zaraz pisać że istnieją tatuaże biologiczne czy jak tam one się zwą. Jeśli chcecie sobie taki zrobić, to już lepiej pomalujcie się henną, bo henny szybko się pozbędziesz jak zaczną Ci się zamazywać poszczególne fragmenty, a z biologicznym nie ma tak łatwo. Po pewnym czasie, niedługim zresztą, zaczyna się cały deformować i wtedy musisz czekać te dwa lata żeby zeszło. Z tym że przez te dwa lata chodzisz z jakimś gównem na ręce.
Zresztą tatuaże wciągają, oj wciągają. Siedząc na fotelu w salonie juz się myśli nad drugim wzorem. Ja już mam wizję następnego i wiem, gdzie będzie, jednak chce poczekać jeszcze z dwa-trzy lata.

"Kiedy ludzie myślą, że umierasz, na prawdę cię słuchają, a nie tylko czekają na swoją kolej do mówienia."

Tommy 
przedszkolak

Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 15:39   

Goyahkla napisał/a:
Mam tatuaż, zrobiłem 1,5 roku temu na barku. Nie znoszę takiego luźnego podejścia do tej sprawy. Jak ktoś mówi o usuwaniu to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Nie widzę też powiązania jak ktoś czasami mówi o tatuażach" z henny. Toż to zwykłe rysunki, dajcie mi żelpena to Wam zrobię coś takiego, ciekawe czy nazwiecie to tatuażem. Tatuaż robi się na całe życie, a nie na wakacje, bo to już jest bzdura totalna. Zaczniecie zaraz pisać że istnieją tatuaże biologiczne czy jak tam one się zwą. Jeśli chcecie sobie taki zrobić, to już lepiej pomalujcie się henną, bo henny szybko się pozbędziesz jak zaczną Ci się zamazywać poszczególne fragmenty, a z biologicznym nie ma tak łatwo. Po pewnym czasie, niedługim zresztą, zaczyna się cały deformować i wtedy musisz czekać te dwa lata żeby zeszło. Z tym że przez te dwa lata chodzisz z jakimś gównem na ręce.
Zresztą tatuaże wciągają, oj wciągają. Siedząc na fotelu w salonie juz się myśli nad drugim wzorem. Ja już mam wizję następnego i wiem, gdzie będzie, jednak chce poczekać jeszcze z dwa-trzy lata.

Mi się wydaje że twojej wypowiedzi nie trzeba komentować, sama mówi za ciebie. :)

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 16:36   

Goyahkla napisał/a:
Mam tatuaż, zrobiłem 1,5 roku temu na barku

pokaz :D
sprężynę w materacu.[/color][/b]

anuśka** 
noob

Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 17:12   

Mi sie podoba dziarka na brzuszku :) Albo na pleckach na łopatce :) juz niedlugo a mała dziarka pojawi sie na moim ciele :) :)

SumaSumaRum RobięToCoChcę,NieToCoMuszę!

Kociaki Trzymające Fason !

Piana 
technik

Wysłany: Pon 30 Lip, 2007 22:07   

Chciałabym sobie w przyszłości zrobić tatuaż na podbrzuszu lub od zewnętrznej strony nogi nad kostką lub na klatce piersiowej [coś w kształcie gwiazdki, kotka, łapki tygrysa]
Ostatnio zmieniony przez Piana Pon 30 Lip, 2007 22:10, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu