Wysłany: Pon 04 Lut, 2008 20:59 tego nigdy nie włożę!
No, babki, czy jest jakiś ciuch, czy biżuteria, lub cokolwiek innego, czego nigdy byście nie założyły na siebie? Jeśli tak, to dlaczego?;>
[size=7]Tak, wiem, miałam już nie zakładać żadnych tematów, ale [b][color=green]poem[/color][/b] to dupek i sam nie zakłada nowych;p[/size]
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Ciuchow typu ''emo''
glanow-zero kobiecosci.
koszulki na ramiączkach bez stanika pod spodem-zenada
zarówiastych butów i torebki do tego (tak sie kiedys nosilo) - oo nieeeee
opaski, takiej w groszki np. albo jakiej kolwiek - dajcie spokoj wies tanczy i spiewa ; )
(chyba ze robie maseczke w domu, zakladam, zeby wlosy mi nie opadaly)
spineczek do wlosow-kolorowych- j.w
bialej bluzki a pod nią czarnego stanika- co to to nie ;-)
rocziągnietej bluzy, i spodni tak szerokich, ze krok jest w kolanach- to dla faceta (chociaz tez nie bardzo)
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
1. nigdy nie założe prawdziwego futra.
2. butów na koturnie
3. legginsów [zainspirowana poprzednim tematem:P]
4. lateksu
Jak jeszcze coś wpadnie mi do głowy, to napisze.
[quote="Księżniczka"]poem to dupek[/quote]
Racja ;DD
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Tak ku ścisłości, Ananasek, ciuchy "typu emo", które masz raczej na myśli, nie są ciuchami "typu emo" tylko "scene", ale to taki drobny szczegół. Ludzie to mylą, bo nie wiedzą, a emo dla nich to bluzka w groszki i czaszki ;>
Teraz nic mi nie przychodzi do głowy konkretnie...
Często jak widzę jakiś ciuch, mimo, że mi się podoba i wydaje ładny - nie nałozyłabym go... Bo "nie wiem czemu".
Na pewno nie nałożyłabym glanów. Totalnie niekobieca rzecz.
I tego!
w życiu nie założe
* czegoś różowego...ja nawet nie mierzę bluzek, które mają choć kropeczkę różową (chyba to już jakieś zboczenie)
* szpilek, a przynajmniej jakiś mega wysokich
* bluzki kończącej się pod samym biustem
* taki hardcorowych rurek też nie założe...
* żadnych żarówiastych i oczodajnych kolorów...
* zero kokardek i takich innych dupereli...
generalnie sporo tego jest
_________________ "Nastolatek jest biedny w naszym systemie kultury. Ma milczeć i wybaczać. Później wchodzi w dorosłość albo spokojnie przewartościowując swój świat albo bijąc głową w mur, by przetrzymać samego siebie."
[b]notursweetie[/b], nie napisalam jakie ciuchy mam na mysli, wiec skad mozesz wiedziec o jakich mysle?
; )
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
[quote="lavina"]bo strasznie włażą w tyłek a ja tego nie lubię [/quote]
Widocznie masz zle dobrany rozmiar, dobrze dobrane stringi nie wlaża w tylek az tak, nie są odczuwalne.
[quote="Ananasek"]Widocznie masz zle dobrany rozmiar, dobrze dobrane stringi nie wlaża w tylek az tak, nie są odczuwalne.[/quote]
może masz rację, ale na razie i tak ich nie założę
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
nie włoże butów na koturnie, futra z prawdziwych zwierząt (zresztą sztucznego też), jakiegokolwiek ciucha z czachami, ubrań w krzykliwych kolorach typu mocny róż, czerwień, bluzki na jednym ramiączku lub w ogole bez (dziwnie bym sie czuła) i... chyba tyle.
_________________ Mod - wróg. User - ofiara. Więc nie zadzieraj z nim bo jest zawsze wściekły!!!
Ostatnio zmieniony przez Nimfa Wto 05 Lut, 2008 23:12, w całości zmieniany 2 razy
dresow na impreze :P
spodniczki pokazujacej...*********
bluzki z cyceronami na wierzchu :P
gumowych klapek...bleee
tipsow z kiosku ruchu :P
futerek itp...
przeswitujacego bikini :P
a gdybym byla w ciazy(zaawansowanej)...to krotkiej bluzki z brzuchem na wierzchu..nieestetycznie to wyglada...
co do stringow na plaze bym zalozyla...gdyby podpbal mi sie swoja pupa..i byla ladnie opalona :P
Ostatnio zmieniony przez dziabot Wto 05 Lut, 2008 23:30, w całości zmieniany 1 raz
[quote="notursweetie"]Ananasek, mogę się domyślać, bo zaczęłaś o opaskach w kropy [/quote]
opasek w kropy nie bralam pod uwage, pisalam o nich zupelnie ''osobno''
o emo mialam na mysli te polączenia rozowo czarne,jakies natapirowane wlosy,trampki/balerinki w czaszki/gwiazeczki/dupecki/ ble ble ble , leginsy te na same lydki , czasami ''sciagane'' , skarpetki w paski, z czaskami,koszulki bialo-czarne z jakimis smiesznymni wzorkami itd-
Jak dla mnie - NIE.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum