a no tak to jest... Ty masz swoje Maleństwo, a ja zwyczajnie nie mam czasu... strasznie zalatana jestem ostatnio... heh...
ja chcę już 27.06 :!: :!: :!: :-(
_________________ Powietrze Pachnie Jak Malinowa Mamba... xD
różnorodno-kolorowe lakiery do paznokci.
koturówka, kredka i tusz.
pomadki, balsamy do ust - waniliowe, arbuzowa, toffi.
wszystko co potrzebne do higieny także jest.
_________________ masz coś? ja uskuteczniam podróże jak paszport.
aaa ja mam wielką kosmetyczkę w której przechowuje wszystkie swoje kosmetyki. Kosmetyczki nie zabieram z sobą nigdy, no chyba że wybieram się w jakąś daleką ważną podróż. Za to nigdy nie wychodzę z domu bez lusterka w kieszeni. ")
[quote="marszioseeek"]aaa ja mam wielką kosmetyczkę w której przechowuje wszystkie swoje kosmetyki. Kosmetyczki nie zabieram z sobą nigdy, no chyba że wybieram się w jakąś daleką ważną podróż. Za to nigdy nie wychodzę z domu bez lusterka w kieszeni. ")[/quote]
prosimy o foteczkę Twojej wielkiej kosmetyczki
dziewczyny wklejajcie fotki, będzie kolorowo i ciekawie
Zawartość mojej kosmetyczki przedstawia się tak jak na zdjęciu. Ale i tak naprawdę z tego tak codziennie używam tylko dezodorantu AA ze względu na wrażliwą skóre, balsamu Ziaji, mimo, że jest do opalania dobrze nawilża, kremu homeopatycznego firmy Camavanti, który reguluje skórę twarzy i jest genialny no i kremu do rąk Garniera. Nawet nie maluje się codziennie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum