[b]lavina[/b], każdy z rodziny ja swata, a facetów zmienia jak rękawiczki, choc każdy jest tym jedynym .
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
[b]butterfly[/b], Motyl! Moja Sylwia kochana, z którą zupełnie straciłam kontakt, bo jej na gg prawie nie ma. A jak już jest, to ja jestem za bardzo zmęczona, aby rozmawiać. Ma 19 lat i pisała maturę w tamtym roku. Ma dwoje braci, do tego jednego doszywanego. I wiem od Mateusza, że już u niej lepiej.
;*
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
[b]Exist[/b], wepchnęła mi się .
Ma Wojtka i też ja irytuje pewna rzecz widzę .
[ Dodano: Sro 04 Mar, 2009 18:46 ]
[b]Laleczka[/b], o, jestem opóźniona jakaś . Nie wiem co u niej, ale wiem, ze obgaduje mnie z Matuszem ;x.
Był jak cichy wiatr,
[/i]
[b]BonuSS[/b], chciał mi plecy pomasować i mówi, że jeszcze go aż tak nie drażnię. ;DD
Poza tym, to jestem z niego dumna. ;p I wcale nikogo nie obgadujemy. ;-)
_________________ [color=#C7B59D]Gdy nadwrażliwość jest jak[/color] [b][color=#825341]bilet [/color][/b][color=#C7B59D]w jedną stronę stąd.[/color]
Niby nikogo nie obgadują.. ciekawe, ciekawe
Zastanawiam się czy ma kogoś, bo chyba się pogubiłam.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
[b]Exist[/b], ma Wojtka swojego, z którym najpierw się przyjaźniła i kręciła z jego przyjacielem, z którym znał się od zawsze. Hm. Ma ładne imię, jest modem na innym, teraz swoim forum. Od czasu do czasu się żremy, w sumie, to nawet nie wiem dlaczego, ale to już trochę męczące jest, więc ja na razie odpuszczam;d dobrze się uczy i jest chyba rozsądna, jak tak patrzę, no i zdaje maturę z fizyki i ma kłopoty na tle nerwowym.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[b]Księżniczka[/b], Oj. Admin. Maniak anime (jesli tylko ma czas) teraz ne wiem kompletnie co u tej Marleny się dzieje, bo jakoś tak wysło, ze nie amm z nia kontaktu. wiem, że tyle wpakowała swojego czasu w to forum, ze teraz byłoby miło, gdyby "działało." Lubiem...
Aham. i z tego o kojarze, to jeszcze nie rzucila, choc ją na to namawiałam kiedys chyba.
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
[quote]Sylwia... Uparta : [/quote]
E-ej ;c.
[b]Mazzy[/b], gimnazjalistka, Martynka, chodzi w glanach zimą, a latem lubi japonki. Nie wiem co u niej ;x.
Był jak cichy wiatr,
[/i]
[b]lavina[/b], K A R O L I N A ; )
[b]Exist[/b], EwA, lat 18 Ma wielkie rodzeństwo i przy zmianie forum wszyscy się od niej odwrócili ale teraz jest okej. ; d
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum