Proponuję taką hm.. powiedzmy, że zabawę.
Po prostu wpisujemy tu to, co akurat w danej chwili robimy.
Mysle, ze nie powinno byc problemow, bo przeciez posty nie beda naliczane.
Od was zalezy, czy zabawa sie przyjmie.
W tej chwili pije kawe.
Pisze sms'a do Klaudii.
Przegladam grono.
Sprawdzam mejla.
Bawicie się?
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
patyrze na avatar Goyahkli i pragne poczuć te zęby na mojej szyi ... :oops: :happy:
joke..
a tak poza tym , wyszłam z kapieli, mam mokre włosy , pale L&M, pije cole, rozmawiam z Goyahklą na gg, zerkam na tvn, patrze ile mam baterii na tel- oo trzeba naładowac.
Tyle :P
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Apatia. Waham się między włączeniem winampa a włączeniem jakiejś gry :/
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
haha;D
drapię się po nosie XD
i piszę sms'a do Nadisi ^^^
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
zapisje w notesie sprawy, które muszę załatwić w tym tygodniu, słucham Parkway Drive omawiam na gg z kumpelą cenę biletu na zbliżającą się dużymi krokami RockNoc już się nie mogę doczekać, spoglądam od czasu do czasu na Tv i ostrym wzrokiem przyglądam sie mgle, która jest tuż tuż za moim oknem... :P
_________________ 'Chciałabym rozkoszować się smakiem Twoich ust...'
oglądałam rozmowy w toku, teraz pale, i chyba znów się położę.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
gadam z Nadiś.
otwieram okno, bo duszno.
i sie usmiecham (:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum