Miła, sympatyczna, czasami lubi sie przekomarzać
Odmienne zdanie przyjmuje z pokorą co się ceni.
OPgolnie w porządku babeczka
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Ale trafiłem :mrgreen: No więc, o tej osobie mógł bym pisać w samych superlatywach, ale to trochę nuda, a nie chce zanudzać :mrgreen: W kazdym razie szykujcie się na mądre, rzeczowe i sensowne posty z jej strony. Czasami kogoś skrytykuje, ale to tym bardziej dodaje jej uroku :mrgreen: .
Marcin... Taki fajny miły Pan broniący nie robienia OTow jak ja
Dogadujemy sie i to jest fajne Pisze dosyc konkretnie i skladnie,miło sie go czyta
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
sucker - mlody chlopiec ktory tylko nabija posty na "chama" aby tylko miec wiecej kropek :P otsiarz ;]
Kurde czemu wszyscy sądza że nabijam posty to że mam ich jak narazie najwięcej to to nie oznacza. A po za tym wwala mnie te kropki tam i kto ma ile postów. czasami oftopuje sorki wiem no ale jak chce sie wypowiedzieć na forum to to poprostu pisze a tak po za tym to mariusz nie robi oftopów nic do niego nie mam:D
sucker, mistrz off-topa i pisania tego co napisała osoba powyżej , inaczej ubierajac to w słowa,najwiekszy postojebca" Paplacza (Paplacz=sucker)nie miałabym o czym z nim rozmawiac posty krotkie i praktycznie nic nie wnoszące do tematu newiele moge dobrego powiedziec.
Jest jakis pozytywny jego zarys ale nie wielki.
Hmmmm jak tu Ciebie mordo opisać. To tak : Miła, sympatyczna, lubi porządek i nie lubi OT tak jak ja Ładna, zgrabna, wyrozumiała. Taka fajna dziewczyna
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum