Wysłany: Wto 11 Wrz, 2007 20:59 Czy trzymanie sie za reke jest dziecinne?
Czesc, mam problem z moim chlopakiem.. jestem z nim dwa lata on ma 20 a ja 18. Ja bardzo lubie chodzic za reke.. wtedy bardziej sie czuje bezpieczna i czuje ze on jets tylko moj a ja jego.. Jeszcze z jakis rok temu to chcial chodzic za reke, a teraz nie chce bo uwaza ze to dziecinne :'( :'( :'( ... Co mam zrobic? jak go przekonac? Wy tez dziewczyny tak macie? :(
Nie rozumiem go. To tak, jakby się wstydził, że jest z Tobą. ;/
Ale wiesz, jest też tak, że po dłuższym czasie pary stają się jak stare małżeństwa . Wy jesteście ze sobą już dwa lata... może on już nie potrzebuje takiej bliskości z Tobą, jak na początku? Proponuję z nim porozmawiać.
_________________ [color=#666699]nim zaklniesz się, żeś jego
drżąc przy tym i wzdychając,
a on miłość ci przysięgnie
niczego już nie tając,
pamiętaj tylko o tym, że
jedno z was na pewno łże.[/color]
jeżeli tak uważa to jest jakiś głupi. to normalne że pary chodzą za ręke. nic w tym dziecinnego
nie , to nie normalne, bynajmniej nie dla mnie.majac 18 lat nie chodziłam z facetem za reke, nigdy.czasem pod ręke, lub mnie obejmował, albo ja jego.ale nigdy za reke,tak, to dziecinne.
Setritus napisał/a:
dziecinne jest jego zachowanie
jego zachowanie jest normalne.
----------------------------
Ale skoro baaardzo chcesz, to porozmawiaj z Nim o tym i juz.Powiedz w czym rzecz i bedzie po sprawie.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Wto 11 Wrz, 2007 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Ja lubię chodzić za rękę.. i to nie jest dziecinne wg mnie bo ze mną chodził za rękę facet który ma trochę więcej niż te 20 lat co Twój i jakoś też tak nie uważał.
_________________ [color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]
jest to normalne zachowanie kochających się ludzi.. a tak jak już pare osób zauważyło, ja myslę że to wygląda z boku tak, ze wsydzi sie z Tobą być.. pogadaj z nim ;]
_________________ "Bo widzisz my tu już dawno zatraciliśmy poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje się, ze tej różnicy nie ma..."
jest to normalne zachowanie kochających się ludzi..
niekoniecznie Kochających się;) Ale normalne zachowanie dla osób, które są ze sobą, o.
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
skoro to takie wazne dla Ciebie Ewelinka to zmienie to ,*
[ Dodano: Czw 13 Wrz, 2007 23:07 ]
Madeline napisał/a:
jest to normalne zachowanie kochających się ludzi.. a tak jak już pare osób zauważyło, ja myslę że to wygląda z boku tak, ze wsydzi sie z Tobą być.. pogadaj z nim ;]
no tak ,jestem z kims 2 lata i go sie wstydze? Ciekawa teoria , nieuwazasz ze gdybym sie jej wstydzil dawno bym sobie odpuscil :OOO
czasami ludzie są z sobą latami i wstydza sie niektórych zachowań względem siebnie, staż bycia z kims nie ma tu nic do rzeczy, nie wazne czy to kilka miesiecy, rok, dwa czy wiecej lat.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
czasami ludzie są z sobą latami i wstydza sie niektórych zachowań względem siebnie, staż bycia z kims nie ma tu nic do rzeczy, nie wazne czy to kilka miesiecy, rok, dwa czy wiecej lat.
no tak tak, ale nie widze niczego wstydliwego trzymnia kogos za reke? to jest poprostu nawyk czasami odruchowo lapiesz za reke a czasem zapominasz o tym lub myslisz o czyms innym, tak ja to widze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum