O ile nie jestem sama, a w tym roku nie jestem to właśnie to jest moje ulubione święto nie jakaś tam wigilia czy wielkanoc bo właśnie to są dla mnie zwykłe dni, tylko Dzień Zakochanych, niby taki sam ale tak słodko się robi O ile zwykłe szarości dni codziennych zabijają Miłość to właśnie jest taki dzień w roku kiedy przypominamy sobie jak bardzo sie Kochamy To jest potrzebne
nie uznaje czegos takiego
to zwykle komercyjne swieto majace na celu rozjuszyc marketing i przynies handlu milionowe zyski..
tego swieta sie nie celebruje...je sie sprzedaje
Och, okrutnie drażnią walentynki, co prawda nie tak strasznie, jak kiedyś, kiedy wręcz manifestowałam moją niechęć do tegoż święta, ale jednak.. Białe misie, pińcet baloników-serduszek szybujących sobie to tu, to tam napawają mnie irytacją i naprawdę mam ochotę zaszyć się gdzieś z Iron Maiden na mp3 i jakoś wyłączyć się z tego całego komercyjnego, nadmuchanego, sztucznego szumu.
_________________ [color=#800080]Ile z nas zostało w drzewach, które wciąż się zdobywało?
Ilu ludzi nas pamięta? Ilu już nas zapomniało?
Tyle w nas zostaje z dziecka, ile sami gościć chcemy.
Tyle będzie w nas z Człowieka... ile w innych dostrzeżemy.[/color]
[color=#00BFBF]B. Sienko[/color]
Ostatnio zmieniony przez Złośnica Czw 14 Lut, 2008 12:00, w całości zmieniany 1 raz
Ale walentynki to takie słodkie święto, jak ja widzę tych zakochanych to aż mi w serduszku ciepło:)
Chyba, że się liżą co krok, to najchętniej zrzygałabym im się pod nogi za przeproszeniem.
_________________ ^^ And when you walked you always - turned every head! ^^
Nienawidzę.
Jeśli ktoś kocha naprawdę, to kocha codziennie, a nie akurat w Walentynki. Dlatego dla mnie to jest takie naciągane. I komercyjne. I okropne.
By się przydał Dzień Singla dla równowagi. ;]
_________________ [color=#666699]nim zaklniesz się, żeś jego
drżąc przy tym i wzdychając,
a on miłość ci przysięgnie
niczego już nie tając,
pamiętaj tylko o tym, że
jedno z was na pewno łże.[/color]
Nigdy nie obchodziłam, wczoraj też nie i obchodzić nie będę. Ja tego nawet nie uznaję ;P Tylko fajne wczoraj bajki na Cartoon leciały... to jedyny + tego dnia xD
Ogólnie nie rusza mnie ta cała serduszkowa otoczka.
_________________ [color=red]Sometimes I feel like there is no hope for me at all
But after while I am laughing loud because I love
So many things in my life I do appreciate
All of the moments I'm sure I won't ever forget[/color]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum