Jak wy mowicie do swoich partnerów ??
Jak oni do was mowi± ??
Lubicie te okreslenia ??
Ja do mojego ch³opaka mowie Misiaczku A on do mnie skarbie albo kotku.
Jak byscie zaragowya³y gdyby was nazywa³ suczk± ??
hmm.. a to ró¿nie,bo do ka¿dego ch³opaka mowiê inaczej!
to obecnego mówiê skarbie lub s³oñce. ewentualnie zdrabniam jego imiê..
a on do mnie skarbie, kochanie i tak¿e zdrobnienie imienia.
a `suczkê` przyje³abym jako s³owo obra¼liwe, wiêc swojej reakcji przewidziec nie potrafiê ;P
_________________ "Najwiêksze szczê¶cie w ¿yciu to pewno¶æ, ¿e jeste¶my kochani ze wzglêdu na nas samych, albo raczej pomimo nas samych."
ja lubie jak facet do mnie mówi " Misiu" , uwielbiam to.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze siê znajdzie jaki¶ smutny fajfus, który bêdzie mówi³ co trzeba
robiæ i jak trzeba ¿yæ, bo akurat wsta³ lew± nog± albo zaczepi³ chu...em o
sprê¿ynê w materacu.[/color][/b]
ja mowilam do mojego bylego normalnie po imieniu albo Kochanie, ewentualnie Skarbie a on do mnie to mo¿naby d³ugo wymieniac np. slonce, cukiereczku,kociaczku,pere³eczko,kwiatuszku jakby nie mógl idiota po swojemu Kasiu
Gdyby ktos do mnie powiedzia³ suczka, laseczka, czy dupeczka.... To dosta³by w ryj tak, ze mia³by przez miesi±c czerwon± twarz... :happy: :happy: :happy:
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim ¶nie
Gêstych traw, ko³ysz±cych o zmierzchu.
Ogrodów pe³nych kwiatów
Pe³nych kwiatów
Po deszczu...[/color]
_________________ "Bo widzisz my tu ju¿ dawno zatracili¶my poczucie tego, co jest godziwe lub niegodziwe. I mnie samemu wydaje siê, ze tej ró¿nicy nie ma..."
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum