mój chłopak woli całować się z otwartymi oczami, a kiedy powiedziałam mu, żeby je zamknął, bo nie chcę żeby mi sie tak przyglądał, to powiedział mi, że sie naoglądałam romantycznych filmów, gdzie wszyscy oczy zamykają,. od tamtej pory ja też zaczynam sie całować z otwartymi. całkiem przyjemnie jest jest patrzeć mu głęboko w oczy i dotykać sie językami. mmm. :o
oczywiście to tez działa w obie strony. raz dla niego z otwartymi, raz dla mnie z zamkniętymi.
_________________ [i][color=pink]smaku Twojego nie znam, choć tak często Cię mam na końcu języka.[/color][/i]
hmm... a ja to roznie ale nigdy sie nie spotkałam z facetem, ktory miałby otwarte oczkaa przy pocaułnku bo to moze kwestia stresu dla nich i sie wczówają itp xD . Nieraaz Otwieram nieraaz Nie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum