Zdrada..klamstwo..bajerowanie..skas to znamy :/
i czesto w sposob czasem taki sam a czasem inny odwdzieczamy sie chlopakom
nie po to aby zrobic im przykrosc..
tylko po to aby sobie ulzyc..
czy mialyscie kiedys takie sytuacje..
opiszcie swoje slodkie zemsty :P
hm.
Raczej nigdy nie musia³am stosowaæ ¿adnej zemsty.
Ale czasem potrzebuje po kim¶ pojechaæ^^
_________________ Nirwano, zst±p!
Cichymi kroki kwiaty depcz,
Nieporuszon±, blad± twarz
Na naszej dr¿±cej piersi z³ó¿
I pochylona cicho szepcz,
¯e nas pogr±¿ysz w czarn± g³±b,
¯e nie zaznany sen nam dasz
I nico¶Æ cia³-
I nico¶Æ dusz.
[quote="metalowa^^"]Raczej nigdy nie musia³am stosowaæ ¿adnej zemsty.
Ale czasem potrzebuje po kim¶ pojechaæ^^[/quote]
Dok³adnie...
Chocia¿ w przedszkolu kolega mnie przezywa³ i zabiera³ zabawki to nasypa³am mu za to piasku do butów i czapki xD.
_________________ [i]By³ jak mg³a- niewidzialny, tajemniczy.
By³ jak kruchy ró¿y kwiat - delikatny...
By³ jak cichy wiatr,
Ca³kiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczê¶liwy.
Mówi³, ¿e to nie jego ¶wiat.
Pragn±³ wróciæ tam, gdzie siê rodzi dusza.
Gdzie zostawi³ t± najwa¿niejsz± rzecz
Wielk± przyja¼ñ i mi³o¶æ ponad ¶mieræ...
[/i]
ja te¿ nigdy nie musia³am siê na nikim stosowaæ zemsty
chocia¿ ostatnio pewna osoba mnie tak wkurzy³a, ¿e teraz to czekam tylko na to, aby jaki¶ tekst powiedzieæ jeden, a porz±dny co w piêty wejdzie...
A ja siê czêsto zemszcze na ludziach. Ale nie w jaki¶ bardzo perfidny sposób.
Raczej tak, ¿eby pokazaæ moj± przewage. Lubie to nawet czasem :P
Oczywi¶cie bez powodu siê nie zemszcze. Chocia¿ mam ¶wiadomo¶æ tego, ¿e czasem te powody s± do¶æ b³ahe.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dok³adny - najbardziej
I je¶li kiedy¶ zapragniesz
To w chmurach
Z pewno¶ci±
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
"Zobaczyæ b³ysk ¿alu w oczach by³ego – bezcenne" :P
od razu mi lepiej
ale nie przypominam sobie jakiej¶ typowo chamskiej zemsty, tylko takie g³upie gierki.
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki ju¿ moje
O snach mych dziwnie wstaj± zadumane,
Ju¿ chodz± za mn± jakie¶ niepokoje,
Ju¿ czego¶ pragnê i czego¶ siê bojê
W noce niespane..
I ju¿ na ustach noszê ¶lad p³omienia
Jego imienia."
W dzieciñstwie xD
Bracia cioteczni na wakacjach nie chcieli mnie ze sob± nigdzie zabieraæ to naskar¿y³am do cioci, ¿e co¶ w pokoju maj± (ju¿ nie pamiêtam co:oops: ).
Szczerze mówi±c, to teraz uwa¿am, ¿e siê zachowa³am po chamsku :?
_________________ Spójrz w oczy-mimo, ¿e nie maj± g³osu, wiele Ci powiedz±...
nie mia³am po temu powodu. A po drugie po co siê m¶ciæ? Tylko traci siê czas a efekty okazuj± siê byæ inne ni¿ chcieliby¶my ¿eby by³y. Wychodzi siê na tym tylko na g³upców, a czasami nawet na gorszych "idiotów" od osób które prowokuj± do takiego zachowania. Zawsze by³am zdania, ¿e takie sprawy powinno siê przemilczeæ je¶li nie chce siê spa¶æ ni¿ej
_________________ Przyjaciele s± jak ciche anio³y, które podnosz± nas, gdy nasze skrzyd³a zapomnia³y ju¿ lataæ.
ooo... ja bym wielu da³a w mordy, krocza, zady i nie wiem co... niech zobacz± ¿e nie jest tak fajnie, ¿e mo¿na z innych drwiæ i poni¿aæ bez konsekwencji... :bad:
taa.. chcia³am siê zem¶ciæ na jednym ch³opaku, ale nie odwa¿y³am siê np. poca³owaæ kogo¶ innego na jego oczach tylko po to, ¿eby by³o mu ¿al. To mnie przeros³o.
Zemsta tak czy siak mi siê uda³a, ja jestem szczê¶liwa, on dostaje mocno po ty³ku od kolejnych dziewczyn.
W noce niespane..
Jego imienia."
Nie zamierzam siê m¶ciæ na ch³opaku bo i po co? Zostawi³ mnie? Jego problem..., ja nie zamierzam psuæ sobie ¿ycia..., a je¶li teraz tego ¿a³uje tego, ¿e ju¿ mnie nie ma to niech sobie radzi z tym sam. Teraz jestem szczê¶liwa..., bo znalaz³am moje prawdziwe szczê¶cie .
Na ogó³ to ostatnio zbija³am siê z mojej kumpeli z klasy jak powiedzia³a, ¿e pojedzie ze swoim do miasta X ustanie pod blokiem swojego by³ego, zadzwoni, ¿eby wyszed³ na dó³ i zacznie sie ca³owaæ ze swoim nowym ch³opakiem. Stwierdzi³am, ¿e j± pogie³o- to tak jakbym ja pojecha³a z B³a¿ejem do miasta a w³a¶ciwie na wie¶ Y usta³a pod domem mojego by³ego i zaczê³a siê tam z nim ca³owaæ? Zemsta to dla mnie rzecz chora i nielogiczna
_________________ Przyjaciele s± jak ciche anio³y, które podnosz± nas, gdy nasze skrzyd³a zapomnia³y ju¿ lataæ.
[b]lavina[/b], wiesz.. zale¿y co zrobi³ jej ten facet. Niektórzy a¿ siê prosz±, ¿eby wlaæ im po ty³ku;)
W noce niespane..
Jego imienia."
[quote="Exist"]lavina, wiesz.. zale¿y co zrobi³ jej ten facet. Niektórzy a¿ siê prosz±, ¿eby wlaæ im po ty³ku;)[/quote]jak dla mnie, to widok ca³uj±cej siê pary dla by³ego hm.. jest ¿a³osne:)
Mnie by to nie ruszy³o, mo¿e dlatego, ¿e ¿aden by³y mi nic wielkiego nie zrobi³:)
Mo¿e ja jednemu zrobi³am, ¿e na mnie patrzeæ nie mo¿e, ale sam siê prosi³, wiêc to by³a nie-zemsta, ale jeszcze w czasie trwania zwi±zku.
Po zwi±zku raczej nie mia³abym czasu my¶leæ o by³ym, a co dopiero wymy¶laæ zemstê dla niego.
Poza tym, zgadzam siê z BonuSSem, my nie jeste¶my ¶wiête, zazwyczaj to my sprawiamy, ¿e faceci to dupki;p
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym ¶wiecie ¿y[/color][color=#AAA6A6]æ jak najw[/color][color=#C6C6C6]ieksz± s[/color][color=#CFCFCF]chiz±...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Ksiê¿niczka bo to jest tak zwana reakcja ³añcuchowa:)
Nie wiem czy zaczê³o siê od faceta czy kobiety ale siê zaczê³o.
Kto¶ kogo¶ rani w zwi±zku a potem ta osoba rani±ca wchodz±c w nowy zwi±zek sama staje siê taka jak ten kto wcze¶niej ja zdradzi³. I nie mowie ¿e tak jest zawsze ale bardzo czêsto. I potem ona rani nowego partnera i tak w kó³ko.
_________________ Nauczyli nas regu³ek i dat,
Nawbijali nam m±dro¶ci do ³ba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co z³e.
Odmierzyli jedn± miar± nasz dzieñ,
Wyznaczyli czas na pracê i sen.
Nie zosta³o pominiête ju¿ nic,
Tylko jako¶ wci±¿ nie wiemy jak ¿yæ.
Zapraszamy na NOWE forum cz³onków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum