[quote="lavina"]mê¿czyzna jest g³ow± rodziny a kobieta szyj±, która t± g³ow± krêci? [/quote]
W kazdym moim zwi±zku wlasnie tak bylo, i wcale nie bylo mi z tym zle.Bo to lubiê.
[quote="~bia³a~"]Kiedy pojawi± siê jakie¶ problemy, ja od razu panikuje, becze, nie umiem sama sobie poradziæ.[/quote]
To kiepsko, bo kobieta powinna twardo stapac po Ziemi, i nie dramatyzowac, jak ma jakis klopot.:).Tylko starac sie go rizwi±zac, i byc zaradn±, a nie leciec do faceta:).
Ale ile tylkow-tyle charakterow,wiec ok:).
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze siê znajdzie jaki¶ smutny fajfus, który bêdzie mówi³ co trzeba
robiæ i jak trzeba ¿yæ, bo akurat wsta³ lew± nog± albo zaczepi³ chu...em o
sprê¿ynê w materacu.[/color][/b]
[quote="lavina"]Ja jednak jestem zdania ¿e w zwi±zku to facet powinien dominowaæ[/quote]
Ja te¿ . Chocia¿ najlepiej je¶li ta dominacja jest roz³o¿ona pó³ na pó³ . S± rzeczy o których powinien decydowaæ mê¿czyzna, ale te¿ takie, o których kobieta.
Co do wykszta³cenia...Nie przywi±zujê do tego szczególnie wagi... W zwi±zku nie jest ono najwa¿niejsze... Choæ nie mog³abym byæ z facetem pustym, który nic nie ma do powiedzenia, musi byæ inteligentny i nie g³upszy ode mnie...
_________________ [i]By³ jak mg³a- niewidzialny, tajemniczy.
By³ jak kruchy ró¿y kwiat - delikatny...
By³ jak cichy wiatr,
Ca³kiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczê¶liwy.
Mówi³, ¿e to nie jego ¶wiat.
Pragn±³ wróciæ tam, gdzie siê rodzi dusza.
Gdzie zostawi³ t± najwa¿niejsz± rzecz
Wielk± przyja¼ñ i mi³o¶æ ponad ¶mieræ...
[/i]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum