Co o tym myślicie?
Znacie jakieś osoby biseksualne?
Uważacie, że to choroba ( zdaniem niektórych ludzi! ) tak samo jak homoseksualizm?
A może sami jesteście 'bi'?
_________________ Dwanaście ciężkich szczerozłotych koron moją głowę zdobi. !
+
Kimi ga shinu toki ga watashi ga shinu toki <3
Jestem hetero, ale do niedawena wydawało mi sie , ze jestem Bi.
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Wydaje mi się, że tacy ludzie stoją na rozdrożu dróg i nie wiedzą, co wybrać. To nie jest coś w stylu z kwiatka na kwiatek - raz dziewczyna, raz chłopaczek, jak to mają w zwyczaju rzucać coniektórzy. W gruncie rzeczy nie wiesz, czego chcesz, aby osiągnąć pełnie szczęscia. Męczarnia, z której trudno jest wyjść na prostą.
Nic do nich nie mam, są tacy sami jak inni i nie powinno się ich krytykowac ich prywatną sparwą jest to kogo darzą uczuciem...Nie mam nikogo znajomego kto byłby Biseksualny, ale nawet jakbym miała kogoś takiego w gronie znajomych traktowalbym go tak samo jak innych.
_________________ 'Chciałabym rozkoszować się smakiem Twoich ust...'
gruncie rzeczy nie wiesz, czego chcesz, aby osiągnąć pełnie szczęscia. Męczarnia, z której trudno jest wyjść na prostą.
nie zgadzam się, znam takich ludzi i wcale nie mowia , ze sa nieszczesl;iwy , czy tez nie ubolewają nad tym , ze pociągają ich ludzie obu płci.
To wcale nie jest straszne, tak samo moznaby powiedziec, ze straszne jest bycie homoseksualistą.Nie mozna tego wszystkiego tak uogolniac.
Ja sama swojego czasu interesowałam sie tylko kobietami, nie trwało to długo,moze kilka miesiecy, i nie byłam z tego powodu nieszczesliwa, moze dlatego ze był to epizod w moim zyciu? Nie sądzę.
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
Czy kobiety nie przechodzą w swoim życiu takiego stanu? Coś o tym czytałem ostatnio, że zdarza się to u wielu kobiet i trwa właśnie kilka miesięcy
tak, u niektorych to juz zostaje , a u niektorych po prostu przechdozi-kazdy czlowiek w jakims tam wieku podczas dojrzewania ma taki okres , ze nie wie czy jest homo,hetero czy tez bi.
Czasami zeby sie przekonac kobiety ida z kobietami do łozka-tak tez zrobiłam, i wiem , ze interesują mnie tylko mężczyzni, ale nie wykluczam przez to małych "igraszek" z kobietą.
No!
:P
Ja jestem hetero i nigdy nie zastanawiałam się nad tym, czy jestem bi. Mam przyjaciela, który jest bi, i jest mi z nim dobrze, fajny z niego kumpel i kompan do rozmowy
Ja własnie do pewnego momentu byłam przekonana, że jestem biseksualistką.. pociągali mnie faceci jak również 'eksperymentowałam' troszke z kobietami i jakos było mi z tym dobrzee.. no ale jakos przeszło mi to i poprzestaje na facetach.. chociaz jeśli chodzi np. o trójkąty (ja, kobieta, facet) nie miałabym nic przeciwko.. :P
według mnie najpierw powinno się rozgraniczyć biseksualizm od miłości... Jeśli facet kocha kobiete to ok, jesli natomiast kocha meżczyzne to jest gejem a nie biseksualistą... biseksualizm to według mnie nie jest niemożność wybrania miłości między płcią przeciwną a tą samą tylko odczuwanie pociągu fizycznego do drugiej osoby tej samej płci.
biseksualista to według mnie normalna osoba, kocha normalnie tylko czasem ma ochote na ostry seks z tą samą płcią... tyle :p
Jeśli facet kocha kobiete to ok, jesli natomiast kocha meżczyzne to jest gejem a nie biseksualistą...
jesli facet moze byc z kobieta i mezczyzna to jest nie jest gejem , ale własnie bi. Gej nie moze patrzec na kobiety ( w sensie pociagu fizycznego) A facet bi , tak.
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Pią 24 Sie, 2007 20:00, w całości zmieniany 1 raz
ja nie przepadam za homoseksualistami.. co prawda nie mam nic do nich chodzi mi bardziej o te ich marsze czy to ze chcą adoptować dziecko czego nie popieram:)
jeśli chodzi o biseksualistów to ok, dużo jest ludzi którzy uwazają sie za bi
Cytat:
Znacie jakieś osoby biseksualne?
chyba nie..bardziej osoby które czasem coś ze tak to określę kombinowały z osobą z tej samej płci, ale to wydaje mi sie normalne, bo przecież np. dla fanu 2 laski mogą sie poprzytulać czy coś:p oczywiście bez przesady:) przecież w ogóle każdy ma tą chęć spróbowania jak by to było z dziewczyną..no ja stwierdzam ze wolę być z kolesiami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum