PORTAL
                                   FORUM
                                ALBUM ZDJĘĆ
                             UŻYTKOWNICY
                          FAQ   BBCode
                       STATYSTYKI
                    DOWNLOAD

Forum Dyskusyjne

Forum Dyskusyjne na-końcu-języka.pl - Forum, obok którego nie przejdziesz obojętnie!

Szukaj • Grupy • Rejestracja • Zaloguj

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Księżniczka
Pią 01 Sie, 2008 02:13
BiSekSualizm.
Autor Wiadomość

Piana 
technik

Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 17:14   BiSekSualizm.

Co o tym myślicie?
Znacie jakieś osoby biseksualne?
Uważacie, że to choroba ( zdaniem niektórych ludzi! ) tak samo jak homoseksualizm?
A może sami jesteście 'bi'?

Fallen Angel 
inżynier
Good Girl ;)

Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 17:38   

Piana napisał/a:
Co o tym myślicie?
A co mam myśleć?
Piana napisał/a:
Znam. Nie unikam ich, tylko normalnie z nimi rozmawiam, ludzie jak wszyscy inni.
Piana napisał/a:
Uważacie, że to choroba ( zdaniem niektórych ludzi! ) tak samo jak homoseksualizm?
Nie, z tym się człowiek rodzi.
[color=#800080] Dla świata możesz być nikim,
ale dla kogoś całym światem.[/color]

Dark_Lady 
gaduła
Królewna

Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 17:50   

Powiem szczerze że mnie nie obchodzi co ludzie robią w łóżku. To ich prywatna sprawa ważne jakimi sa ludźmi. I nie uważam że biseksualizm to choroba.

A co do mnie to nie wiem bo jeszcze nie próbowałam z kobietą, ale kto wie...

http://fioletowakocica.blog.iwoman.pl/

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 17:56   

Jestem hetero, ale do niedawena wydawało mi sie , ze jestem Bi.
sprężynę w materacu.[/color][/b]

thule 
przedszkolak

Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 23:47   

Wydaje mi się, że tacy ludzie stoją na rozdrożu dróg i nie wiedzą, co wybrać. To nie jest coś w stylu z kwiatka na kwiatek - raz dziewczyna, raz chłopaczek, jak to mają w zwyczaju rzucać coniektórzy. W gruncie rzeczy nie wiesz, czego chcesz, aby osiągnąć pełnie szczęscia. Męczarnia, z której trudno jest wyjść na prostą.

koleszkowa 
licealista
mała złośnica

Wysłany: Czw 23 Sie, 2007 23:54   

Nic do nich nie mam, są tacy sami jak inni i nie powinno się ich krytykowac ich prywatną sparwą jest to kogo darzą uczuciem...Nie mam nikogo znajomego kto byłby Biseksualny, ale nawet jakbym miała kogoś takiego w gronie znajomych traktowalbym go tak samo jak innych.

niuniaa (; 
pracownik

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 18:01   

nic do takich ludzi nie mam, ich życie ich sprawa (:
osobiście nie znam nikogo takiego, ale to przecież czlowiek jak każdy inny!

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 18:06   

thule napisał/a:
gruncie rzeczy nie wiesz, czego chcesz, aby osiągnąć pełnie szczęscia. Męczarnia, z której trudno jest wyjść na prostą.

nie zgadzam się, znam takich ludzi i wcale nie mowia , ze sa nieszczesl;iwy , czy tez nie ubolewają nad tym , ze pociągają ich ludzie obu płci.
To wcale nie jest straszne, tak samo moznaby powiedziec, ze straszne jest bycie homoseksualistą.Nie mozna tego wszystkiego tak uogolniac.
Ja sama swojego czasu interesowałam sie tylko kobietami, nie trwało to długo,moze kilka miesiecy, i nie byłam z tego powodu nieszczesliwa, moze dlatego ze był to epizod w moim zyciu? Nie sądzę.

Goyahkla 
licealista

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 18:13   

Ananasek napisał/a:
Ja sama swojego czasu interesowałam sie tylko kobietami, nie trwało to długo,moze kilka miesiecy

Czy kobiety nie przechodzą w swoim życiu takiego stanu? Coś o tym czytałem ostatnio, że zdarza się to u wielu kobiet i trwa właśnie kilka miesięcy.

"Kiedy ludzie myślą, że umierasz, na prawdę cię słuchają, a nie tylko czekają na swoją kolej do mówienia."

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 18:19   

Goyahkla napisał/a:
Czy kobiety nie przechodzą w swoim życiu takiego stanu? Coś o tym czytałem ostatnio, że zdarza się to u wielu kobiet i trwa właśnie kilka miesięcy

tak, u niektorych to juz zostaje , a u niektorych po prostu przechdozi-kazdy czlowiek w jakims tam wieku podczas dojrzewania ma taki okres , ze nie wie czy jest homo,hetero czy tez bi.
Czasami zeby sie przekonac kobiety ida z kobietami do łozka-tak tez zrobiłam, i wiem , ze interesują mnie tylko mężczyzni, ale nie wykluczam przez to małych "igraszek" z kobietą.
No!
:P
:D

lavina 
katarynka
Było/ minęło

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 18:38   

Ja jestem hetero i nigdy nie zastanawiałam się nad tym, czy jestem bi. Mam przyjaciela, który jest bi, i jest mi z nim dobrze, fajny z niego kumpel i kompan do rozmowy :)

Nina
technik

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 19:36   

Ja własnie do pewnego momentu byłam przekonana, że jestem biseksualistką.. pociągali mnie faceci jak również 'eksperymentowałam' troszke z kobietami i jakos było mi z tym dobrzee.. no ale jakos przeszło mi to i poprzestaje na facetach.. chociaz jeśli chodzi np. o trójkąty (ja, kobieta, facet) nie miałabym nic przeciwko.. :P

Setritus 
pracownik

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 19:43   

według mnie najpierw powinno się rozgraniczyć biseksualizm od miłości... Jeśli facet kocha kobiete to ok, jesli natomiast kocha meżczyzne to jest gejem a nie biseksualistą... biseksualizm to według mnie nie jest niemożność wybrania miłości między płcią przeciwną a tą samą tylko odczuwanie pociągu fizycznego do drugiej osoby tej samej płci.

biseksualista to według mnie normalna osoba, kocha normalnie tylko czasem ma ochote na ostry seks z tą samą płcią... tyle :p

Ananasek 
Mamuśka ^^

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 19:59   

Setritus napisał/a:
Jeśli facet kocha kobiete to ok, jesli natomiast kocha meżczyzne to jest gejem a nie biseksualistą...

jesli facet moze byc z kobieta i mezczyzna to jest nie jest gejem , ale własnie bi. Gej nie moze patrzec na kobiety ( w sensie pociagu fizycznego) A facet bi , tak. ;)
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Pią 24 Sie, 2007 20:00, w całości zmieniany 1 raz  

patu$ 
przedszkolak

Wysłany: Pią 24 Sie, 2007 20:07   

ja nie przepadam za homoseksualistami.. co prawda nie mam nic do nich chodzi mi bardziej o te ich marsze czy to ze chcą adoptować dziecko czego nie popieram:)

jeśli chodzi o biseksualistów to ok, dużo jest ludzi którzy uwazają sie za bi

Cytat:

chyba nie..bardziej osoby które czasem coś ze tak to określę kombinowały z osobą z tej samej płci, ale to wydaje mi sie normalne, bo przecież np. dla fanu 2 laski mogą sie poprzytulać czy coś:p oczywiście bez przesady:) przecież w ogóle każdy ma tą chęć spróbowania jak by to było z dziewczyną..no ja stwierdzam ze wolę być z kolesiami

Odpowiedz do tematu