Wysłany: Pią 12 Paź, 2007 19:02 Co działa na chłopaków?
Dziewczyny, jakie wykonujecie gesty, co mówicie, żeby 'poderwać', albo może podniecić;] faceta, w sensie sprowokować
Chłopaki, co na Was działa?
Jakieś drobne gesty?
Bawienie się włosami, śmiech?
Cóż, fajnie jest jak dziewczyna jakośtam proboje zwrocic na siebie uwage i podszczypuje mnie po brzuchu, targa włosy, łapie za ręke itd... :p wtedy jest tak... inaczej niz zwykle :p
hmm... żeby facet na mnie zwrócił uwagę, ściągam go na siebie wzrokiem... prawie zawsze działa :P jeśli chodzi o podrywanie, nie mam jakiejś specjalnej "taktyki", staram zachowywać sie naturalnie, bo widzę, że dziewczyny, które robią z siebie idiotki nie są potem traktowane na poważnie... Gdy już z kimś jestem po prostu sie uśmiecham, zresztą to co robie zależy od faceta... w końcu nie każdy może zareagować tak samo na pewne "ruchy" :P
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
mi się w życiu nie zdarzyło w jakikolwiek sposób podrywac' facetów. Uważam, że to chłopak powinien podrywac' dziewczynę, a nie odwrotnie. To taka moja własna dewiza na życie
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
-Nawiązuje kontakt wzrokowy,uśmiecham sie lekko,po czym udaję obojętność.
-Zarzucam włosy do tylu (po czym one falują opadając) lub odgarniam je na bok i gładze sie delikatnie po szyi.
-Bawie sie słomką,rozchylam delikatnie usta,bawie sie kolczykami.
-Schylam sie zeby poprawić zapięcie od szpilek,po czym delikatnym muśnięciem swoich nóg powoli wracam do pozycji siedzącej (proste plecy,biust do przodu)
No i wiele innych.
Wystarczy rozbudzic wyobraźnię faceta
_________________ Mamy wpływ nie tylko na to co czujemy,
Ale również na to,jakie uczucia budzimy w innych…
Sam widok na nich działa :P
Nic nie musze robić :P
Zarcik :P Tak na serio.. To zalezy od faceta, jeden lubi jak sie go pogłaszcze niwinnie po ramieniu, usmiechnie, a na innego działa polizanie ust , delikatne ich rozchylanie, czy bawienie sie kosmykiem włosow...
Nie utrafisz :P
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
_________________ "Z dokładnością atomowej sekundy globalnej
wyruszyliśmy ratować świat
podejmując się niewykonalnej sprawy
porzuciliśmy rodzinny kraj (...)"
nie podrywam i nie podrywałam.
jak podniecam? poderwanego, czy jeszcze niepoderwanego? :P
z takich niewinnych rzeczy, które można wszędzie wykorzystać, to głaszczę wnętrze dłoni, patrzę w odpowiedni sposób, uśmiecham się, drażnię się - np jeśli ma łaskotki, to delikatnie szczypię po bokach, jeśli ma wrażliwy kark - dotykam go zimną ręką... "rysuję" mu coś palcem na kolanie, albo udzie, głaszczę po policzku.
_________________ co to jest NIENAWIŚĆ? - spytałem.
Znienawidziła.
Wtedy zapytałem, co to jest ŚMIERĆ?
A ona zabiła mnie po prostu.
po prostu jestem sobą..czasem sie uśmiechnę...pokaże jaka jestem szalona..założe coś co zwróci jego uwagę..ale wolę byc sobą...a jak sie kolesiowi nie podobam to trudno! facet jest jak autobus...jak nie ten to następny...heheh:D:D:D:
_________________ W życiu można liczyć tylko na siebie. A i tego nie radzę:D:D:D
Uśmiech rzadko zawodzi ale tak naprawde to duzo zalezy od chlopaka. Trzeba byc po prostu sobą nikogo nie udawac, bo predzej czy pozniej prawda o nas przy blizszym poznaniu wyjdzie na jaw... Ponadto spojrzenie "spod rzes" potrafi byc zniewalajace...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum