może jestem staroświecka, ale seks powinien wyrazać uczucie ... a jeśli Twój chłopak tak mówi to albo jest wygadany (wie co powiedzieć dziewczynie) albo nalezy do tych, co trzeba ze świeca szukać
moim zdaniem sex jest czyms pieknym a najlepszy jest wtedy gdy sie kogos szczerze kocha..wiadomo jest roznica miedzy bzykaniem sie a kochaniem...bzykac mozna sie z przypadkowym gosciel lub z kolesiem ktorego zna sie nie dlugo a kocha sie z facetem z ktorym sie jest na poważnie i do ktorego sie cos czuje takie jest moje w sumie zdanie ..nie wiem jak wy to odbieracie ..ale mi sie wydaje ze tak to jest ...piszcie swoje opinie ..:):):)
O tak. Piękne zdanie: "chcę się z Tobą kochać, a nie uprawiać sex".
[b]Kochanie się ze sobą[/b] kojarzy mi się z cudownym aktem miłości, zmysłu itd.
[b]Sex[/b], bardziej z podniecającym mechanizmem.
Dlaczego dorosłym przeszkadza wczesne rozpoczęcie współżycia?
[b]Boją się[/b] o dalsze życie swoich dzieci np. [b]O konsekwencje [/b]współżycia.
O naszą psychikę. Jednak zakazać tego się nie da.
Sex nieletnich odbieram jako chęć przygody, przeżycia tego, kochania się, szanowania, przyzwyczajenia do siebie, do swojego ciała, miłości.
_________________ masz coś? ja uskuteczniam podróże jak paszport.
On powie chcę. A Ty położysz się i będziesz leżeć sztywna jak kłoda? To ciekawe.
_________________ Spotkałem raz
Pracoholika...
Zapracowany był.
Myślał tylko
O swoim zawodzie.
Zaproponowałem mu...
Pewien angaż.
Pracę nad miłością.
By kochał pracując,
By pracę kochać.
[quote="Tutuś"]On powie chcę. A Ty położysz się i będziesz leżeć sztywna jak kłoda? To ciekawe.[/quote]
Jeśli facet doprowadzi ją do orgazmu, to, zapewniam Cię, nie będzie leżała jak kłoda ; )
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Rozmawialiśmy kiedyś w szkole,na Wos-ie o tym czy seks mogą uprawiać tylko osoby pełnoletnie i dlaczego poszlibyśmy z kimś do łóżka.Większość oczywiście powiedziało,że z miłości.Tylko niektórzy przyznali się (większość chłopców),że dla przyjemności.Ja nic nie odpowiedziałam,bo dla mnie każdy ma inny powód,żeby to zrobić.
_________________ Bo zawsze wierzę,że może być lepiej.
I zawsze wiem kiedy mam dość...
[quote]Jeśli facet doprowadzi ją do orgazmu, to, zapewniam Cię, nie będzie leżała jak kłoda ; )[/quote]
:P Czasem się niechcący przydarzy heheh )))
_________________ Spotkałem raz
Pracoholika...
Zapracowany był.
Myślał tylko
O swoim zawodzie.
Zaproponowałem mu...
Pewien angaż.
Pracę nad miłością.
By kochał pracując,
By pracę kochać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum