Wysłany: Sro 23 Kwi, 2008 23:32 Durex, a prezerwatywy plemnikobójcze
Witam, chciałem zapytać, czy prezerwatywy durex zawierają środki plemnikobójcze ? Jeśli tak, to które z modeli to są ? Jeśli nie, to jakie inne gumki polecacie? Z góry dziękuję, pozdrawiam ;*
Radzę zajrzeć na stronę Durex'a tam masz wszystkie modele prezerwatyw opisane i oni mają większośc prezerwatyw beż środka plemnikobójczego. Ogólnie mam zastrzeżenia do prezerwatyw Durex'a bo łatwo pękają Sama wolnę używać Unimili, według mnie mniejsze ryzyko peknięcia prezerwatywy...
Hmmm, te: http://www.vitanea.pl/ind...pid=41422&k=494 ? Proszę o jakieś konkrety, zależy mi głównie na środku plemnikobójczym. Najlepiej, gdyby wypowiadały się osoby mające do czynienia z gumkami, a nie jakieś dzieci HOT13 Z góry dziękuję ;* Pozdrawiam Niv
Z tego co wiem nie ma Durexów z środkiem plemnikobójczym, są jakieś takie z nawilżającym bodajże. Z plemnikobójczym chyba nie.
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
[quote="Niv"]że Unimile nie kosztują więcej niż 7zł[/quote]
4zł.:D
Gumki kupuje się w aptece.
_________________ [color=darkblue]Przyszła do Ciebie z twarzą lodowatą
I wpiła w Ciebie swe oczy bez łzawe,
Grożąc Ci hańbą, nieszczęściem, zatratą.
W miedzianym ręku trzyma jak buławę
Rózgi, którymi zamierza Cię chłostać.
Spójrz na tę bezlitosną postać.[/color]
[b][color=indigo]To przeznaczenie.[/color][/b]
[quote="Cocaine"]Gumki kupuje się w aptece.[/quote]
Również sądzę, że najlepiej kupować z aptece.
Moja mama jak pracowała w sklepie i przychodziły prezerwatywy to inne pracownice specjalnie przebijały igłą... :/ dla tego wole kupić w aptece bo mam pewność, że jakieś durne baby które nie myślą bawią się.
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
[quote="Ojejku."]Dobre prezerwatywy są dostepne w drogeraich czy na odpowiednich stoiskach w super-marketach; i mówię tu chociażby o Durex'ach. [/quote]
Wiesz. Ja jak byłam młodsza lubiłam zabawe igiełką... I nie koniecznie zobaczysz ślad po przebiciu na opakowaniu....
A co do tych środków plemnikobójczych, to każda prezerwatywa je ma
_________________ Tak, dzisiaj dobrze wiem,
że jestem
na pograniczu światła i cienia,
gdzie abstrakt zlewa się z konkretem,
krzyk zamiera w ciszę,
a śmierć przedłuża życie...
[quote="Inniejsza"][quote="Ojejku."]Dobre prezerwatywy są dostepne w drogeraich czy na odpowiednich stoiskach w super-marketach; i mówię tu chociażby o Durex'ach. [/quote]
Wiesz. Ja jak byłam młodsza lubiłam zabawe igiełką... I nie koniecznie zobaczysz ślad po przebiciu na opakowaniu....
[/quote]
Nie mówię o gumkach zapakowanych w jakąś nędzną folijkę, tylko o opakowaniu chociażby dureksów - doprawdy nie da się uszkodzenia przegapić...
No, lepsza jakakolwiek niż żadna, to na pewno.
A nie każda ma chyba ten środek, bynajmniej ja tak myślę.
_________________ [color=darkblue]Przyszła do Ciebie z twarzą lodowatą
I wpiła w Ciebie swe oczy bez łzawe,
Grożąc Ci hańbą, nieszczęściem, zatratą.
W miedzianym ręku trzyma jak buławę
Rózgi, którymi zamierza Cię chłostać.
Spójrz na tę bezlitosną postać.[/color]
[b][color=indigo]To przeznaczenie.[/color][/b]
[quote="Ojejku."]Nie mówię o gumkach zapakowanych w jakąś nędzną folijkę, tylko o opakowaniu chociażby dureksów - doprawdy nie da się uszkodzenia przegapić...[/quote] a ja jednak uważam, że da. Chyba, że będziesz po minimetrze oglądała opakowanie.
_________________ Tak, dzisiaj dobrze wiem,
że jestem
na pograniczu światła i cienia,
gdzie abstrakt zlewa się z konkretem,
krzyk zamiera w ciszę,
a śmierć przedłuża życie...
Ostatnio zmieniony przez Inniejsza Sro 18 Cze, 2008 21:50, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum