[quote="Księżniczka"]
Co innego, gdy w normalnym związku, gdzie partnerzy widują się praktycznie codziennie lub nawet mieszkają ze sobą i współżyją regularnie, któreś z partnerów się masturbuje.[/quote]
Cóż, uważam, że i wtedy nie ma jeszcze powodu do strachu czy zaciągania partnera do seksuologa...Problem będzie wtedy, jeśli zamiast seksu człowiek będzie wybierał tylko masturbację - wtedy należy się zacząć martwić...
[quote]No, przez kościół i tzw. "katoli". [/quote]
przez kosciol to jest grzech...i mnie nie obrazaj...
[quote]Stanem patologicznym masturbacja jest wtedy, kiedy nie ma innych zachowań seksualnych, czy orgazm nie jest osiągalny przez normalny stosunek.[/quote]
a kiedy są inne ale czesciej stosuje sie masturbacje???
Moim zdaniem to kobieta i mezczyzna maja rowne prawa
[quote="Radimim"][quote]No, przez kościół i tzw. "katoli". [/quote]
przez kosciol to jest grzech...i mnie nie obrazaj...[/quote]
Nie obraziłam cię, bo tak samo jak i ty jestem wierząca
Dla mnie "katol" to ślepy wyznawca ojca Rydzyka (tak, Rydzyka, a nie Boga). jeżeli tak jest w twoim przypadku, to przepraszam.
I już pisałam, co sądzę, gdy jest szansa na normalny seks, a partner wciaż wybiera masturbację.
Ej nie rozumiem Cię człowieku. Boisz się konkurencji ze strony wibratora? Bo nie wyobrażam sobie żeby jakakolwiek dziewczyna wolała to sztuczne coś od penisa swojego faceta, jego języka itp. Więc w czym problem? Jeśli jesteś w pobliżu, to na pewno wybierze Ciebie. A jak Cie nie ma kilka dni, to się jej nie dziw. Pewnie masturbując się myśli o Tobie, a nie tym super plastikowym kochanku.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
_________________ Jestem tym kim jestem...
Dla mnie wartosc jest zmienna, a stala ulega zatraceniu...
Tak ogolnie to mam wszystkich w dup*e poza jedna
istotka i rodzinka...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum