Hahaaha
jak sobie przypomne nasz pierszy raz w "dżungli"...
No więc tak: poszliśmy grupką (6osób [3 parki]) do lasu na spacerek. W pewnym momencie zaczęliśmy się z Tomkiem całować i jakoś tak się odłączyliśmy od reszty :P
Zaczęło się ściemniać, a my nie mogliśmy ich znaleźć. W końcu zmęczni usiedliśmy na ziemi. Cóż... nie kryję- byliśmy trochę wystraszeni 8-[
zaczęliśmy rozmawiać i nakręcać się nawzajem. Wreszcie ja wypaliłam, że pewnie zaraz zginiemy. A Tomek na to, że on nie chce umierać, tyle pięknych rzeczy mieliśmy razem jeszcze przeżyć... i Genialna Lena odpowiada: no tak, hm... Tomek w sumie to nie uprawialiśmy jeszcze seksu, a jeśli to ma być nasza ostatnia chwila to...
No cóż... Tomko nie dał mi dokończyć, tylko zaczął mnie rozbierać ^D^
I mieliśmy swój pierwszy raz w krzaczkach
ale nie żałuję, jesteśmy razem już dwa lata, ŻYJEMY (:P) i wspominamy nasz pierwszy raz baaaardzo dobrze
Nie było, póki co nie będzie a jeśli będzie to na pewno nie po % i na pewno nie z pierwszą lepszą dupodajką. Nie spotkałem jeszcze takiej osoby w swoim życiu co do której był bym pewny na 100%.
A na dziwki nie pójdę bo to wbrew moim zasadom.
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
[quote="VenomousSnake"]na pewno nie po %[/quote]
nigdy nic nie wiadomo;)
można nie planować swojego pierwszego razu i wbrew oczekiwaniom wyjdzie zupełnie nie tak, jak sobie to zaplanowaliśmy/wymarzyliśmy w przeszłości:)
ja nigdy sobie swojego pierwszego razu nie wyobrażałam, bo i po co? stanie się, to się stanie i tyle:)
a czy po procentach, czy nie, to już sprawa chwili, tego się nie przewidzi:)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Zawsze jest tak, ze wychodzi inaczej niz sobie wyobrazamy, nie znam osoby, ktora wyobrazila sobie pierwszy raz takim jakim go przezyla , zawsze cos jest inaczej
A co do % , zalezy ile ich sie ma w organizmie,bo mozna sie napić, a nie koniecznie być pijanym,tyle ze dzisiaj to kazdy pije do upicia sie a nie dla ''smaku''
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Wypraszam sobie:) ja rzadko chleje do upadłego. Chociaż i tak masz mnie za alkoholika Ananasku:D ale ja Ciebie też:PPPP
co do pierwszego razu:) Był w 90% taki jak sobie zaplanowałem. O.:) i jestem z Tego dumny;p
_________________ Nauczyli nas regułek i dat,
Nawbijali nam mądrości do łba,
Powtarzali, co nam wolno, co nie,
Przekonali, co jest dobre, co złe.
Odmierzyli jedną miarą nasz dzień,
Wyznaczyli czas na pracę i sen.
Nie zostało pominięte już nic,
Tylko jakoś wciąż nie wiemy jak żyć.
Zapraszamy na NOWE forum członków i sympatyków Polskiego Towarzystwa Turystyczno-Krajoznawczego: http://forum-pttk.pl/
Hm. Owszem, planuję. Wiem już z Kim. ^^ Ale kiedy, gdzie i jak, to jeszcze nie wiadomo. ; ) Po kiego grzyba się spieszyć.
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum