Jak doszło do waszego pierwszego razu .. jesli doszlo juz :P w jakim wieku ?? czy rozmawialiscie najpierw o tym ze swoja druga polowka czy taki pelen spontan... ?? ;>
aa.. albo np do czego najpierw u was doszlo ? oral czy klasyka ?? ^^ a jesli np na poczatku prubowaliscie z chlopakiem/dziewczyny tzw palcowy / bawilyscie sie jego .. skarbem ^^ to jak u was do tego doszlo i czy nie krepowaliscie sie ??
moze ktos pomysli ze to glupie czy cos ze tak pytam .. ale to tak z ciekawosci i wogule.. :P
kasia123473, spalam w domu u mojej najlepszej przyjaciolki D grzalysmy w tedy rowno bo miala wolna chate a jej brat bawil sie z kumplami w innym pokoju... pamietam ze to byl dzien w ktorym umarl papiez a ja wtedy takie rzeczy wyprawialam D
Ewka rozwalila sie na calym lozku i nie mialam gdzie spac a ze bylam pijana w sztok poszlam polozyc sie do pokoju jej brata no i po jakims czasie on przyszedl i jakos tak wyszlo
_________________ Так много мы имеем потому что мы имеем себя...
Я люблю Це и бэдэ Це кохац навсегда ;*
_________________ Tak, dzisiaj dobrze wiem,
że jestem
na pograniczu światła i cienia,
gdzie abstrakt zlewa się z konkretem,
krzyk zamiera w ciszę,
a śmierć przedłuża życie...
hyh... no to chociaz malo jak narazie osob sie wypowiedzialo to widze tak ogolnie czytajac forum ze wiekszosc osob to chyba juz rozprawiczonych ^^ hehe i rozdziewiczonych D ano ja nie.. tzn "palcowa" itp narazie tylko chlopak cos tam wspominal .. ale nie jest taki zeby nalegal jak narazie nam TO wystarczy chociaz czasem .. jeszcze po % to nadchodzi taka chcica ze sama nie wiem co sie stanie .. no ale jednak "nic" sie jeszcze nie wydarzylo jeszcze chce poczekac... zeby z nim dluzej pobyc a potem sie pomysli
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
a ja na trzeźwo.
leżeliśmy razem, pocałowałam go, zaczęłam się rozbierać, uśmiechnęłam się, a on tylko spytał czy jestem pewna. powiedział, że poczeka. tydzień, miesiąc, rok, tak żebym nie miała żadnych wątpliwości : >
czy spontan? tak, chociaż dobrze wiedziałam - i on wiedział też - że pójdziemy w końcu do łóżka
i nawet jeśli wcześniej miałam jakiekolwiek - to przestałam mieć, niczego nie żałuję i cieszę się, że nie było to ani na imprezie, ani po pijaku, z kimś przypadkowym, ani w brudnym kiblu :/
_________________ co to jest NIENAWIŚĆ? - spytałem.
Znienawidziła.
Wtedy zapytałem, co to jest ŚMIERĆ?
A ona zabiła mnie po prostu.
Pełen spontan. D
I po piwku jak większość. Ale wiedziałam co robię :X
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała.
A w dwa lata później patrzy, czy któryś nie ocalał.
Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności, powoli przyzwyczajam się do swej obojętności i tak sobie czasem myślę, że lepiej by było, gdyby nie było mnie.../Happysad
Miałam 12 lat... Zima... Wybrałam się na piwo z ludźmi... Tak się złożyło że graliśmy w butelkę... Tylko jedna dziewczyna z tego grona się całowała i oczywiście musiało być pokazywane na mnie... Więc mój pierwszy pocałunek z dziewczyną(przyjaciółką)... :oops: Z chłopakiem to koniec roku szkolnego... I od naszej ostatniej dyskoteki szkolnej w NoveKino na kanapach... Nie wspominam zbyt przyjemnie... Z moim aktualnych chłopakiem jest tak jak powinno być jeśli chodzi o pocałunki... W końcu jestem w nim zakochana po same uszy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum