A ja akurat miałam styczność na własnej skórze z czymś takim, tzn nie uprawiałam sexu z moim kuzynem w sumie to do niczego nie doszło, bo za bardzo kocham mojego chłopaka by kręcić z innym. Mianowicie sytuacja była taka, że podrywał mnie pewien chłopak, chciał się ze mną lizać itd, olałam go, chociaż przyznaję, że podobał mi się ale i tak bardziej podoba mi się mój facet ;DD Jak się później dowiedziałam jesteśmy dosyć bliską rodziną, ale nasze rodziny nie utrzymują kontaktu więc nie mieliśmy oboje pojęcia o spokrewnieniu i możliwe że zostalibyśmy parą... A co najśmieszniejsze gdyby nie mój kumpel to bym nie miała pojęcia o tym bo ten mój "kuzynek" chciał to przede mną ukryć, a jak mu się to nie udało to i tak mimo wszystko mnie podrywał xP
Jak słyszę o takim czymś, to mi się przypomina od razu Moda na sukces.. Nie oglądam oczywiście, ale sceny łóżkowe między krewnymi tam już były. :P
Osobiście sobie czegoś takiego nie wyobrażam. Już wolałabym być dziewicą orleańską...
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
[quote="Katharsis"]Seks z kims z rodziny?? ładnie trzeba miec cos z głowa! Znam taki przypadek. Mojej kolezanki matka uprawia seks z wujkiem tej kolezanki.[/quote]
z tego co Ty napisałas wnioskuje ze piszesz nie na temat. Bo oni nie są rodziną tylko siostra matki tej koleżanki ożeniła sie z jakims kolesiem, i ta matka sie z tym kolesiem wali. i jakie tu pokrewienstwo ?
druga opcja jest taka to że ten wujek to brat tej matki, ale sądze ze wtedy byś napisała ze "matka mojej kolezanki wali sie z bratem".
[quote="G!s"]Katharsis, nie moze tylko musi jak cos... moj wczesniejszy post tłumaczył ze Twoja wywpowiedz niekoniecznie wskazywała na sex z kims z rodziny[/quote]
masz rację...źle sprecyzowalam swoja wypowiedź!
_________________ Kobieta jest najsłabsza kiedy kocha, najsilniejsza kiedy jest kochana. "
ja tez słyszałam ze sa takie przypadki ale ja sobie tego nie wyobrazam jak mozna sie kochac z kims z ridziny dla mie to jest nierealne bleee obzydliwe jednym słowem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum