Hmm miewam czasami sny erotyczne.. a ostatnio to nawet dosyć częstoo:) przez jakies kilka dni sniło mi sie cały czas to samo..
wsumie jak sie obudze to pamietam wszystko co mi sie śniło.. później niektóre rzeczy zapominam :P
Prawie wszystkie sny mam przez mgłę, tak samo bywa z erotycznymi ;]
Są one super, zwłaszcza jeśli w tym śnie jesteśmy z osobą na której bardzo na, zależy... :P
hmm raczej jak przez mgłę. Ogólnie lubie je chowac' gdzieś na dnie pamięci, lub wyrzucac' je w ogóle daleko od siebie. Zdarza mi się to w momencie, kiedy się zakocham, lub wydaje mi się że jestem zakochana :oops:
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
ja kocham te sny. mam je bardzo czesto, nie wiem z czego to wynika... :p ale najgorszym szokiem jest dla mnie jak sie budze i uświadamiam sobie ze to był tylko sen, a teraz jestem w prawdziwej rzeczywistości... i zaraz do szkoły wstawać musze :/ czasem w takich momentach az płakać mi sie chce... kiedys ze 4 miesiace temu snila mi sie pewna dziewczyna jako moja dziewczyna... i wlasciwie nie byl to sen erotyczny ale byl to jeden z piekniejszych snow jakie mialem. było tak cudownie, tylko my razem... nigdy wcześniej nie czułem takiego błogostanu. nagle budze sie rano i w momencie jak uswiadomilem sobie ze to byl tylko sen to autentycznie sie rozpłakałem... to była taka żałość jaką sie żadko czuje... oczywiscie nie siedzialem i nie histeryzowalem ale łezki mi poleciały :(
Ja również.
W nocy z poniedziałku na wtorek miałam taki sen erotyczny,mimo ze wcale na początku sie na erotyczny nie zapowiadał
Otóż miałam wyjść za mąż za jakiegoś nieznajomego kolesia,którego nienawidziłam.
Niby taki dobry i cierpliwy a mimo to totalnie go olewałam.
W końcu przyjaciółka (moja prawdziwa przyjaciółka Monika :-) )mówiła cos w sensie ze niezłe z niego ciacho i moze wkońcu sie w nim zakocham.Mój sen przerwał budzik :/
We wtorek tak intensywni myślałam o tym ze w nocy z wtorku na środe śnił mi sie jakby kolejny 'odcinek'
Więc po powrocie do domu kazałam mojemu niby przyszłemu mężowi pozbyć sie kolegi.
Nie skumał czemu,więc położyłam sie na nim i złapałam go za krocze,a on po chwili wygonił(dosłownie)jakiegos kolesia z domu. Wiadomo co później było ;-) różnych rzeczy ze snów nie pamiętam,ale te sytuacje pamiętam dobrze
Potrafiłabym bez zająknięcia opowiedzieć co po kolei sie działo :> cudne
za-je-bisty sen moze troche dziwny,ale ten sex... :o odlotowy :P
modle sie aby dziś mi sie to dalej przyśniło
_________________ Mamy wpływ nie tylko na to co czujemy,
Ale również na to,jakie uczucia budzimy w innych…
Ostatnio zmieniony przez * Magda * Sro 12 Wrz, 2007 19:54, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum