Tak sie zastanawiałam nad tym jakie pozycje najbardziej lubią kobiety a jakie mężczyźni ???
Można sie kochać na wiele sposobów ale jakie są wasze ulubione ???
I jaka pozycja wam sie marzy podczas magicznego pierwszego razu ???
hmm 69... ale to tylko z jakąś przecudną dziewczyną...
podoba mi sie na jeźdca :p
ale wiesz, znam kilka dziewczyn, bardzo ładnych zresztą, z którymi żeby czuć się spełnionym wcale nie musiałbym uprawiać seksu... wystarczyłaby mi bliskkość jej nagiego ciała...
Moje ulubione
-69- nie bardzo.. nie mogę sie skupić na dawaniu i braniu rozkoszy.. wolę albo dawac albo brać kocham i to i to
-na jezdzca... bo lubie dominowac(chociaz czasami jestem leniwa)
-od tyłu na strojąco(lubie wypinać tyłek przy scianie :oops: )
-na pieska-tez lubie sie wypinać <lol>
-klasyczna-taki sexik na spokojnie czasami zbliza bardzo partnerów , tez to lubię...
-na boku.. facet lezy za mną.. może wtedy piescić i moje piersi i łechtaczkę.. :oops:
-pod prysznicem-to bardzo podniecające..
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
hmm zaczepisty temat, ale sie nie wypowiem, bo nigdy "tego" nie robiłam, i jakem Lavina nad Lavinami nigdy tego nie zrobię, a choc'by błagali mnie na kolanach
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
pozycja klasyczna wg mnie jest najlepsza i najbardziej podniecajaca
jak miałam 16 lat , to tez ta pozycja mnie najbardziej podniecała- bo bałam sie sprobowac innych. Teraz w tej pozycji jedynie moge sie kochac z facwetem na "pierwszym sexie" pozniej rzadko.
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
Ostatnio zmieniony przez Ananasek Sro 08 Sie, 2007 17:30, w całości zmieniany 2 razy
-Miłosny filar
-Kwiat lotosu
-Kowadełko
-no i oczywiscie na Boginie
a teraz opisz wszystkie pozycje, bo ja o nich pierwszy raz słyszę.
aha, czyli wszystkie pozycje są raczej standartem u mnie.kazdą z nich probowałam, nie wiedziałam tylko , ze mają takie nazwy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum