Normalny jestes? po co?
To chyba jasne, ze człowiek nie jest świnią, i nie mieszka w chlewie.
W domu ma byc porzadek i koniec.Jeśli mieszka sie z rodzicem/rodzicami, którzy wymagają porzadku to trzeba sie dostosowac, poza tym wstyd miec bałagan w pokoju, bynajmniej dla mnie.
Nie wyobrazam sobie przyjąc gosci do "syfu"
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
ja też nieraz słyszę: "ada sprzątnij ten chlew!!!" ale nieszczególnie się tym przejmuję.
a ostatnio znalazłam w pokoju niedojedzony jogurt. po dwóch tygodniach...
tylko, że moja mamuśka wpadła ostatnio na pomysł, że jak pół roku będę miała porządek w pokoju, to mi pozwoli zrobić dredy :-) zobaczymy czy się uda...
Hehe moja mama juz nie walczy z moim balaganem... Kaze mi tylko przejscie robic;p;p Mowi, ze nie bedzie sie codziennie darla jak po moim posprzataniu i tak za pol godziny wsyztsko wraca do stanu wyjsciowego... Wiec wazne, ze ja potrafie sie odnalezc w swoim balaganie;p chociaz czasami jest ciezko mi cos znalezc;p;p
_________________ " Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność"
_________________ Kiedy dziewczyna ma piętnaście lat, nienawidzi mężczyzn i wszystkich chętnie by wymordowała.
A w dwa lata później patrzy, czy któryś nie ocalał.
Powoli przyzwyczajam się do swej nieobecności, powoli przyzwyczajam się do swej obojętności i tak sobie czasem myślę, że lepiej by było, gdyby nie było mnie.../Happysad
no ja też codziennie muszę sprzątac.. już mnie to wkurza... od samego rana wchodzi "kontrola" mojego pokoju ;/ masakra. a ja muszę mieć oczywiście wszystko lśniące i czyściutkie. ja mam przecież jeszcze inne obowiązki, nie tylko sprzątanie.. już mnie to denerwuje.. ale ostatnio pogadałam z mamą... i powiedziałam jej to prosto w twarz.. i już tak nie krzyczy... Ty też spróbuj porozmawiać, może to pomoże?. powodzenia
_________________ czasami warto się wstrzymać i pozwolić komuś zatęsknić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum