Brata o rok starszego...czasem się przydaje, ale czasem jest wkurzający i to bardzo. Ale w sumie to dobrze mieć rodzeństwo, zawsze można z kimś pogadać a nie tylko z rodzicami.
Oczywiście ma to swoje plusy i minusy, ale jednak chyba więcej jest plusów szczególnie gdy już jest się dorosłym.
_________________ [color=red]Chodź, chodź ze mną do łóżka
Zrobię to byś bać się przestała
Będę całował twoje palce
Będę dotykał twoje nagie ciało
Więc chodź, chodź ze mną do łóżka
Ja będę w tobie, a ty będziesz we mnie
Chodź ze mną do łóżka
Poczujemy się wzajemnie
[/color]
[quote="VenomousSnake"]Brata o rok starszego...[/quote]nawet nie wiedziałam:)
A ja tak w sumie myślę, że im jestem starsza, tym więcej mnie dzieli z moim bratem i mniej mamy sobie do powiedzenia...
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
[quote="Księżniczka"]A ja tak w sumie myślę, że im jestem starsza, tym więcej mnie dzieli z moim bratem i mniej mamy sobie do powiedzenia...[/quote]
a ile macie lat?
Moja siostra ma 15 (w lutym), ja 12 (w marcu). Jakoś idzie, ale mogło być lepiej. W sumie to chciałabym mieć siostrę, której mogę wszystko powiedzieć, pogadać, zwierzyć się. Niestety to tylko marzenia
_________________ 'Moja dusza była podziurawiona, jak szwajcarski ser i nie mogłam się nadziwić, że jeszcze się nie rozpadła.
[quote="kukiełka."]a ile macie lat? [/quote]
Ja 18, on 20,5:p
czasem mogę z nim pogadać, ale szału nie ma;)
_________________ [color=#000000]W tym cho[/color][color=#666464]robliwie zdro[/color][color=#969595]wym świecie ży[/color][color=#AAA6A6]ć jak najw[/color][color=#C6C6C6]iekszą s[/color][color=#CFCFCF]chizą...[/color]
[img]http://img383.imageshack.us/img383/6853/1501434148401879c336egp2.gif[/img]
Mam brata;) 24 lata;) Kłócimy się niekiedy, ale kocham go całym sercem, wiem, że mogę na niego liczyć, on chyba wie też, że może liczyć na mnie. Czasem, kiedy coś mnie trapi potrafi się pokapować o co chodzi. I doradzić... Nie wymieniając głośno powodu. To jest piękne, ta więź między nami. Z nikim tak dobrze nie gra się w kości, nie ogląda się komedii, nie zaśmiewa się do łez;) Wady? Hmm... Zbyt porywczy, niecierpliwy... Zalety? Ma poczucie humoru, szczery, czuły (jego kobieta będzie miała z nim dobrze;) ) i naprawdę bardzo wiele innych;)
_________________ ... That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you’ll be with me
and you’ll never go
Stop breathing if
I don’t see you anymore...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum