Dwóch braci... Starszy 20 latek, młodszy 6 .
Nie mogę narzekać na nich. Starszy zawsze sie za mną wstawi u rodziców, no i zawiezie/ przywiezie na/z imprezy . Czasem tylko dokucza...ale można wytrzymać...
_________________ [i]Był jak mgła- niewidzialny, tajemniczy.
Był jak kruchy róży kwiat - delikatny...
Był jak cichy wiatr,
Całkiem wolny lecz samotny,
Jak ocean bez dna nieszczęśliwy.
Mówił, że to nie jego świat.
Pragnął wrócić tam, gdzie się rodzi dusza.
Gdzie zostawił tą najważniejszą rzecz
Wielką przyjaźń i miłość ponad śmierć...
[/i]
Mam brata i ma 17 lat sataram sie zyc w nim w zgodzie ale nie zawsze to mi wychodzi, czesto sie kłucimy. Jest bardzo denerwujacy i zawsze glosno spiewa zawsze znajdzie dla mnie jakas glupia ksywke. I tak go kocham nudno by bylo bez niego
Nieraz się na nich wkurzam, ale sa tacy kocgani, kacper nieraz zachowuje sie jak 10 latek, (łaskocze mnie, turla po podłodze, goni po domu za mną)...
Kuba za wszelką cene, chce być dojrzały,nieraz si ę smiejemy, ze im sięlata opmyliły, bo kacper sprawia wrażenie młodszego (oczywioście zachowaniem)...
_________________ [color=violet]Ja szukam w moim śnie
Gęstych traw, kołyszących o zmierzchu.
Ogrodów pełnych kwiatów
Pełnych kwiatów
Po deszczu...[/color]
ja mam brata o rok starszego kiedys straaaasznie sie klocilismy w domu sie nie dalo wytrzymac... bilismy sie i wogule.. kapowalismy na siebie.. teraz jest calkiem inaczej co prawda dalej czasem sie klocimy ale ogolem zadne z nas nie powiedzialoby na drugiego nic (nie zakapowalibysmy sie ) , praktycznie wszytskoo sobie mowimy .. skladamy sie na rozne rzeczy .. moj brat wie zawsze prawie jak mialam jakas wpadke czy cos ja o nim tez... wie nawet kiedy sie lizalam i z kim 1 raz ^^ D czasem go nienawidze czasem kocham :P ogolem to tak jak juz ktos napisal... nudno by mi bylo bez niego :P
uff... mam 5 rodzeństwa...
adam-19
ola-15
jaś-11
małgosia-10
zosia-8
wesoło jest... D
_________________ "Nie kocham jeszcze, a ranki już moje
O snach mych dziwnie wstają zadumane,
Już chodzą za mną jakieś niepokoje,
Już czegoś pragnę i czegoś się boję
W noce niespane..
I już na ustach noszę ślad płomienia
Jego imienia."
Jest dobrze, chociaż wiadomo, że czasem są spięcia ; ]. Na szczęście nie trwa to zazwyczaj zbyt długo. Jestem na nie skaza, więc muszę je znosić. Chociaż starsza ma już swoją rodzinkę ;p. Zawsze raźniej. Można powspominać do jakich czynów dochodziło w czasie dzieciństwa :twisted:
_________________ [color=#000080]Od kiedy Ciebie w moim życiu jakby więcej,
to tak jakby dni gorszych nie było wcale.
Nie wiem, co z nimi zrobiłeś. Nie pytam.
Po prostu nie oddawaj mi ich dalej. ***;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum