[quote="BonuSS"]i w ogóle to smal holweki:) [/quote]
no do ciebie ich smaliła nie bede toć
Lena dowal mu dowal
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
[quote="BonuSS"]Ananasku pogadamy o moich marzeniach po koncercie[/quote]
ja wiem jakie one są, pmaietaj chce drinki, tron, i super meżczyzn, plus lateks
nie no ja nie wytrzymam normalnie jakas klientka zajebala mi foty i wstawila je na fotce.pl na jakim koncie krew mnie zalala jak to zobaczylam zglosilam to do administracji!!! z kad sie biora tacy po***ani ludzie na tym swiecie przeciez to jest chore normalnie tak mi sie cisnienie podnioslo ze szok
_________________ Так много мы имеем потому что мы имеем себя...
Я люблю Це и бэдэ Це кохац навсегда ;*
Lenka , dlatego ja nie pokazuje sie w takich a nie innych portalach, nie chce zeby pozniej moja fota krążyła , ze tak powiem po necie z "kutasem w buzi" , a takie sesje tez sie zdarzają czasami.
Poza tym ta fotka.pl to shit , jak dla mnie :-) / nie potrzebuje w taki sposob podnosic swojego ego/
aaaa.. jak kto lubi :-)
[b]Ananasek[/b], no ale to juz przesada... myslalam ze mnie rozniesie...
nastepna tepa idiotka jak Gwiazdeczka..
ja nie wiem jaka ktos ma podniete jak kradnie cudze zdjecia i tak wyjdzie na jaw ze to nie ona
_________________ Так много мы имеем потому что мы имеем себя...
Я люблю Це и бэдэ Це кохац навсегда ;*
nie rozumiem wogóle po co ludzie kradną czyjeś fotki ....chcą się dowartosciować przez to że wreszcie ktoś ''im'' prawi komplementy ? :? żałosne... :/ miałam profil na fotce i pare razy widziałam swoje zdjęcia w necie :/
[b]Dolly[/b], nie odswiezaj starych tematow, nic konkternego nie majac do dodania.
Zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum