[quote="Nimfa"]bo zdrowie... a więc ja od tego lata więcej sportu uprawiam[/quote]
jasne, ale nie zapomnij jeszcze ulec wypadkowi- też możesz stracić bezpłodność, bo od samego uprawiania sportu bezpłodność nie występuje
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
[quote="Nimfa"]życie to sobie zachowam... ") a wiec znajde inny sposób. [/quote]
Czy Ty masz problemy z byciem akceptowaną w środowisku że tak próbujesz zwrócić na siebie uwagę? Nie wiem, nie uprawiaj seksu. Albo sie napromieniuj. Cokolwiek tylko odpuść już sobie pisanie o tym.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
[quote="Nimfa"]życie to sobie zachowam... ")a wiec znajde inny sposób. [/quote]
wiesz co? Brak mi na Ciebie słów. Życzę powodzenia w szukaniu innego sposobu. Pogadamy jak dorośniesz
_________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, gdy nasze skrzydła zapomniały już latać.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum