przepraszam, nie ma płci silniejszej! jest rownouprawnienie :P
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Niestałość, skłonność do zdrady, u części głupota po prostu.
_________________ [b][i]Każdego dnia się rodzę, wstając ze swego grobu
Goniąc za szczęściem gubimy własny rozum
Ciężkie powietrze nie da spokojnie spać
Żyjemy, umieramy i tak każdego dnia[/b][/i]
Niestałość, skłonność do zdrady, u części głupota po prostu.
Wg mnie wszystko z tego co wymieniłeś (no może poza niestałością, faktycznie to kobiety częściej bywają rozchwiane) można powiedzieć rózwież o facetach.
Głupota to nie tylko kobieca cecha z tego co wiem :P
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Wg mnie wszystko z tego co wymieniłeś (no może poza niestałością, faktycznie to kobiety częściej bywają rozchwiane) można powiedzieć rózwież o facetach.
To miłe, ale nie zmienia faktu, że denerwuje mnie to w kobietach. Ja nigdy kobiety nie zdradzę.
hehe oczywiście po takiej deklaracji każda Ci uwierzy facet na jakim świecie żyjesz : Siada na Twoich kolanach piękna laska która jest Twoim marzeniem zaczyna Cię całować na bank jestem przekonany że trudno by Ci się było oprzeć .. nie wierzę że byś powiedział spadaj ..
Co denerwuje mnie w kobietach to proste ich głupie fochy ... nieszczerość ... te godziny przed lustrem .. te malowidła na twarzy żal ;/ to że czekają zawsze na to by facet zrobił pierwszy krok bo księżniczka nie może przyjęła się ta głupia zasada że wszystko musi facet to na co jesteście na tym świecie ? od robienia nam przyjemności i to właśnie stwierdzenie dziewczyny najbardziej wkurza ...
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone, wszechświat i ludzka głupota, lecz co do tego pierwszego nie mam pewności ..."
To kwestia poglądów i tego, co jest dla Ciebie najważniejsze. Dla mnie lojalność.
To kwestia poglądów i tego, co jest dla Ciebie najważniejsze. Dla mnie lojalność.
Im bardziej się zapierasz im bardziej mówisz mi jak tak bardzo wierzysz w swe poglądy i jakie masz zasady tym bardziej nie wierzę że byś się opanował sory ale jesteś tylko i wyłącznie facetem a to by była chwila i to jaka chwila laska Twoich marzeń więc skończ ściemniać :> Może się mylę i jesteś jakimś ewenementem wśród facetów a może po prostu masz małe wzięcie :> no ewentualnie jesteś pastorem ;> ?
_________________ "Są dwie rzeczy nieskończone, wszechświat i ludzka głupota, lecz co do tego pierwszego nie mam pewności ..."
To brzmi jak sory jesteś tylko zwierzęciem, rządzą Tobą instynkty i o niczym nie decydujesz. Na szczęście tak nie jest.
Pyskaty napisał/a:
a to by była chwila i to jaka chwila laska Twoich marzeń więc skończ ściemniać :>
Kwestia silnej woli. A laska moich marzeń to ta w której się zakocham
Pyskaty napisał/a:
a to by była chwila i to jaka chwila laska Twoich marzeń więc skończ ściemniać
Kwestia silnej woli. A laska moich marzeń to ta w której się zakocham
_________________ [color=#359E99][b]Bo dam Ci
Przewodnik po chmurach
Ze wszystkich
Dokładny - najbardziej
I jeśli kiedyś zapragniesz
To w chmurach
Z pewnością
Mnie znajdziesz.[/b][/color]
Ja też Ci mogę napisać o jak będę z laską to żadna inna nie będzie mnie kręciła za żadną się nie obejrzę a realia mogą być inne więc chciałbym to zobaczyć a nie tylko czytać .. chciałbym zobaczyć że masz aż tak silną wolę :> D
Ja też Ci mogę napisać o jak będę z laską to żadna inna nie będzie mnie kręciła za żadną się nie obejrzę a realia mogą być inne
To nie jest kwestia czy Cię kręci inna, ale co z tym zrobisz
_________________ NOWE,PIEKNE,CUDOWNE FORUM VETO
[b][color=orange]Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba
robić i jak trzeba żyć, bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o
sprężynę w materacu.[/color][/b]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum